Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Odos FC Tigres-UANL
We are back Tactiek TigresDef
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Mätschke kopt de bal weg. Stanciu met een sublieme pass. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández haalt uit met een fantastische trap. Rangel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 0:1

8e minuut.
Plotnic speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva speelt de bal door. Rubirosa is nu in balbezit. Rubirosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Albrechtsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero met een sublieme pass. Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa draait met de bal, schiet en ... Albrechtsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu geeft de bal voor. Daar is Pérez Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpa rent richting de bal. Ielpa draait met de bal, schiet en ... Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Fernández neemt de hoekschop. Ielpa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sinicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu passt de bal met de wreef. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 51%, Tigres-UANL 49%.
Los Odos FC - Tigres-UANL 0:1

46e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu met een sublieme pass. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa schiet op doel. Rangel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 0:2

51e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Sinicki onderschept slim de pass. Sinicki met een sublieme pass. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández schiet op doel. Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 0:3

54e minuut.
Inworp. Pérez Fernández met een snelle inworp. Stanciu geeft de bal voor. Ielpa springt en kopt de bal. Rangel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 0:4

55e minuut.
Plotnic rent richting de bal. Gociu rent richting de bal. Gociu passt de bal in één keer door. Ielpa rent richting de bal. Ielpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Strujac speelt de bal door. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Kannela controleert de bal met de borst. Kannela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 1:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plotnic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela schiet op doel. Albrechtsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 2:4

76e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Gociu rent richting de bal. Gociu geeft de bal voor. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ciman geeft een hoge lob. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido. Garrido krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Mätschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mätschke passt de bal met de wreef. Pérez Fernández rent richting de bal. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Plotnic verovert de bal door een tackle van achteren. Plotnic geeft een lange en hoge pass. Albrechtsen speelt de bal door. Pérez Fernández rent richting de bal. Pérez Fernández draait met de bal, schiet en ... Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Fernández neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Murguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Tigres-UANL 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 64%, Tigres-UANL 36%.
Los Odos FC - Tigres-UANL 2:5