Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta FC. RaptorsMx
Normal Tactiek 4-3-3 Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 24.7
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Escamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálvez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gálvez kan niet meer verder spelen. Cervantes komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Patola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Milián rent richting de bal. Milián passt de bal met de wreef. Patola rent richting de bal. Patola haalt uit met een fantastische trap. Del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno met een sublieme pass. Patola is nu in balbezit. Patola schiet op doel. Del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - RaptorsMx 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 49%, RaptorsMx 51%.
Sparta FC. - RaptorsMx 1:0

48e minuut.
Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een lange en hoge pass. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Obledo is nu in balbezit. Obledo passt de bal met de wreef. Villazón met een sublieme pass. Begines is nu in balbezit. Begines haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño bokst de bal weg.

62e minuut.
Patola geeft de bal voor. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla geeft een hoge lob. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Milián rent richting de bal. Obledo verovert de bal door een tackle van achteren. Obledo met een sublieme pass. Villazón is nu in balbezit. Villazón schiet op doel. Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta FC. - RaptorsMx 1:1

66e minuut.
Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado rent richting de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Patola rent richting de bal. Patola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tiscareño speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Patola is nu in balbezit. Patola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Toledano is nu in balbezit. Toledano speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - RaptorsMx 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 50%, RaptorsMx 50%.
Sparta FC. - RaptorsMx 1:2