Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-12 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12870
AAJMFC The rok star
Poseidon Tactiek Aguantar
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Freire kopt de bal weg. Árnasson is nu in balbezit. Árnasson passt de bal zonder na te denken. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Foksinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Matičić onderschept slim de pass. Matičić geeft een lange en hoge pass. Passerotti heeft problemen om de bal te vangen. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kontus onderschept slim de pass. Kontus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Týral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachtailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Foksinski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - The rok star 1:0

14e minuut.
Matičić geeft een hoge lob. Passerotti rent richting de bal. Týral verovert de bal door een tackle van achteren. Týral schiet op doel. Girard probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - The rok star 2:0

17e minuut.
Cipolletta rent richting de bal. Kontus onderschept slim de pass. Kontus probeert naar een medespeler te passen. Týral is nu in balbezit. Týral draait met de bal, schiet en ... Paal! Foksinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Týral rent richting de bal. Peñaherrera is nu in balbezit. Peñaherrera passt de bal met de wreef. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Foksinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nachtailer kopt de bal weg. Klungelig pakt Týral de bal. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral verovert de bal door een tackle van achteren. Týral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 19%, The rok star 81%.
AAJMFC - The rok star 2:0

53e minuut.
Doeltrap. Ranga komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Lucas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
MacRach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nachtailer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tozer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tozer krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Hass komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kontus kopt de bal weg. MacRach rent richting de bal. MacRach passt de bal in één keer door. Hass bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass schiet op doel. Foksinski bokst de bal weg.

87e minuut.
Lucas met een snelle inworp. Matičić probeert de bal met de borst te controleren. Coppotelli is nu in balbezit. Coppotelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - The rok star 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 32%, The rok star 68%.
AAJMFC - The rok star 2:1