Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club atletico Libertad AAJMFC
Normal Tactiek Hades
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.9 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Aliwenko rent richting de bal. Árnasson onderschept slim de pass. Árnasson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren probeert naar een medespeler te passen. Kontus controleert de bal met de borst. Kontus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lövgren geeft een hoge lob. Caton springt en kopt de bal. Daar is Singer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRach rent richting de bal. MacRach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:1

14e minuut.
Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren speelt de bal door. Kontus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontus haalt uit met een fantastische trap. Singer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:2

15e minuut.
Árnasson is nu in balbezit. Árnasson passt de bal met de wreef. Kontus rent richting de bal. Kontus draait met de bal, schiet en ... Cappelletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:3

17e minuut.
Koliva kopt de bal weg. Banana rent richting de bal. Banana speelt de bal door. MacRach rent richting de bal. MacRach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Árnasson passt de bal in één keer door. Kontus probeert naar een medespeler te passen. MacRach rent richting de bal. Caton rent richting de bal. Caton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:4

22e minuut.
Raponi heeft problemen om de bal te vangen. Banana rent richting de bal. Singer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caton neemt de penalty, wat een uithaal! Cappelletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Árnasson rent richting de bal. Árnasson geeft een lange en hoge pass. Caton rent richting de bal. MacRach is nu in balbezit. MacRach draait met de bal, schiet en ... Cappelletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Liavonau kopt de bal weg. Klungelig pakt Banana de bal. Banana geeft de bal voor. MacRach krijgt zijn hoofd ertegen. Cappelletto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. MacRach is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Voichin geeft een hoge lob. Kontus kan de bal niet met de borst controleren. Kontus geeft een hoge lob. Caton maakt een snoekduik en kopt de bal. Cappelletto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Erhat komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Daar is Singer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft de bal voor. Caton rent richting de bal. Caton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:5

33e minuut.
Lövgren geeft een lange en hoge pass. Kontus met een sublieme pass. Singer heeft problemen om de bal te vangen. MacRach rent richting de bal. MacRach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Koliva geeft de bal voor. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Lövgren rent richting de bal. Lövgren geeft een hoge lob. Cappelletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Árnasson met een sublieme pass. Kontus is nu in balbezit. Kontus passt de bal met de wreef. Daar is MacRach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Koliva de bal. Kontus is nu in balbezit. Kontus probeert naar een medespeler te passen. Caton rent richting de bal. Caton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is MacRach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRach draait met de bal, schiet en ... Cappelletto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:6

44e minuut.
Árnasson speelt de bal door. Lövgren speelt de bal door. Kontus speelt de bal door. Caton rent richting de bal. Caton schiet op doel. Cappelletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club atletico Libertad 86%, AAJMFC 14%.
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:6

46e minuut.
Kontus speelt de bal door. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Caton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:7

48e minuut.
Charro heeft problemen om de bal te vangen. Liavonau onderschept slim de pass. Liavonau geeft de bal voor. Aliwenko heeft problemen om de bal te vangen. Lövgren geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tırkaz komt het veld opgelopen. Baghumyan komt het veld opgelopen. Árnasson met een snelle inworp. Salfi is nu in balbezit. Lövgren verovert de bal door een tackle van achteren. Lövgren geeft de bal voor. Cappelletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lövgren neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caton krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Singer bereikt de bal nog maar net als eerste. Singer geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banana zal de hoekschop nemen. Cappelletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:8

52e minuut.
Kontus passt de bal met de wreef. Banana rent richting de bal. Banana passt de bal met de wreef. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... Cappelletto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:9

54e minuut.
Sorín is nu in balbezit. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin geeft een hoge lob. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Cappelletto trapt de bal weg. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren geeft de bal voor. Tırkaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Pederneiras komt het veld opgelopen. Kuszniak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Sorín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kontus met een snel genomen vrije trap. Caton springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Banana rent richting de bal. Banana passt de bal in één keer door. Koliva heeft problemen om de bal te vangen. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:10

66e minuut.
Kuszniak met een sublieme pass. Kontus rent richting de bal. Kontus speelt de bal door. Caton is nu in balbezit. Caton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:11

67e minuut.
Klungelig pakt Banana de bal. Liavonau rent richting de bal. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana geeft de bal voor. Caton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Banana verovert de bal door een tackle van achteren. Banana passt de bal met de wreef. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Cappelletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:12

70e minuut.
Kuszniak passt de bal zonder na te denken. Lövgren heeft problemen om de bal te vangen. Lövgren speelt de bal door. Caton is nu in balbezit. Caton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Banana heeft problemen om de bal te vangen. Banana speelt de bal door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz schiet op doel. Cappelletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banana rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banana zal de hoekschop nemen. Tırkaz krijgt zijn hoofd ertegen. Cappelletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kontus is nu in balbezit. Kontus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:13

78e minuut.
Klungelig pakt Salfi de bal. Liavonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liavonau speelt de bal door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:14

79e minuut.
Kuszniak passt de bal met de wreef. Kontus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Liavonau rent richting de bal. Banana geeft een hoge lob. Kontus maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Koliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caton is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sorín is nu in balbezit. Voichin onderschept slim de pass. Voichin passt de bal in één keer door. Banana geeft een lange en hoge pass. Tırkaz krijgt zijn hoofd ertegen. Cappelletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tırkaz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banana zal de hoekschop nemen. Tırkaz kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Caton is nu in balbezit. Caton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:15

85e minuut.
Koliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliva geeft een hoge lob. Kuszniak kopt de bal weg. Lövgren rent richting de bal. Lövgren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vergallo kopt de bal weg. Daar is Kuszniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak geeft de bal voor. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kuszniak geeft een hoge lob. Kontus kopt de bal weg. Daar is Koliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton haalt uit met een fantastische trap. Cappelletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:16

89e minuut.
Kontus rent richting de bal. Kontus passt de bal in één keer door. Liavonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liavonau geeft een hoge lob. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club atletico Libertad 93%, AAJMFC 7%.
Club atletico Libertad - AAJMFC 0:16