Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFlames Rio Grande FC
Defensiva Tactiek 352 Recuado
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen goed


10e minuut.
García Eugenio is nu in balbezit. García Eugenio geeft een hoge lob. Varela probeert naar een medespeler te passen. Erbakır heeft problemen om de bal te vangen. Erbakır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Starogardzki speelt de bal door. Erbakır is nu in balbezit. Erbakır schiet op doel. van der Vinne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Niţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Rio Grande FC 0:1

13e minuut.
Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurissoo rent richting de bal. Met opzet legt Boscarelli zijn tegenspeler op de grond. Kurissoo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krancevičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski geeft een hoge lob. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz passt de bal zonder na te denken. García Eugenio is nu in balbezit. Kurissoo onderschept slim de pass. Kurissoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rákosník rent richting de bal. Rákosník geeft een lange en hoge pass. Redondo probeert de bal aan de voet te houden. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo haalt uit met een fantastische trap. Milner bokst de bal weg.

29e minuut.
Rákosník onderschept slim de pass. Starogardzki verovert de bal door een tackle van achteren. Starogardzki passt de bal met de wreef. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır draait met de bal, schiet en ... van der Vinne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius passt de bal met de wreef. Kurissoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurissoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mare geeft een hoge lob. Krancevičius kan de bal niet met de borst controleren. Krancevičius geeft een hoge lob. Daar is Kurissoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurissoo draait met de bal, schiet en ... Milner bokst de bal weg.

37e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki passt de bal in één keer door. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
García Eugenio passt de bal zonder na te denken. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius passt de bal met de wreef. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santoya rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela geeft een hoge lob. Postoacă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 45%, Rio Grande FC 55%.
BlueFlames - Rio Grande FC 0:1

46e minuut.
Hüralp komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır rent richting de bal. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır is nu in balbezit. Erbakır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Boscarelli rent richting de bal. Boscarelli geeft de bal voor. Varela rent richting de bal. Varela geeft een lange en hoge pass. Erbakır springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rákosník passt de bal in één keer door. Kurissoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurissoo speelt de bal door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius schiet op doel. Milner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rákosník speelt de bal door. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo passt de bal in één keer door. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueFlames - Rio Grande FC 1:1

61e minuut.
Redondo met een snelle inworp. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo schiet op doel. Milner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Santoya rent richting de bal. Santoya geeft een lange en hoge pass. Daar is García Eugenio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurissoo rent richting de bal. Kurissoo haalt uit met een fantastische trap. Milner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki passt de bal zonder na te denken. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. van der Vinne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Rio Grande FC 1:2

77e minuut.
Krancevičius met een sublieme pass. Rákosník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosník probeert naar een medespeler te passen. Kurissoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurissoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Boscarelli de bal. Kurissoo is nu in balbezit. Kurissoo schiet op doel. Milner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Eugenio rent richting de bal. García Eugenio geeft een lange en hoge pass. Santoya kopt de bal weg. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 41%, Rio Grande FC 59%.
BlueFlames - Rio Grande FC 1:2