Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de Pelotas Club Oriental Futbol y Amistad
X03 - 451 Tactiek Toque y me voy
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rəsulzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rəsulzadə legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Paić onderschept slim de pass. Paić passt de bal met de wreef. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft een hoge lob. Bandeira krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paić probeert naar een medespeler te passen. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft de bal voor. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fortuna trapt de bal weg van het doel. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurits is nu in balbezit. Maurits geeft een hoge lob. Kielar geeft een lange en hoge pass. Bandeira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero onderschept slim de pass. Gaitero met een sublieme pass. Daar is Cossaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossaer haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pashazadeh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Paić passt de bal zonder na te denken. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal met de wreef. Casagrande rent richting de bal. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Fortuna bokst de bal weg.

44e minuut.
Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft de bal voor. Rəsulzadə springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 39%, Club Oriental Futbol y Amistad 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 0:0

49e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurz geeft de bal voor. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Paić met een sublieme pass. Maurits rent richting de bal. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar geeft een hoge lob. Casagrande springt en kopt de bal. Fortuna bokst de bal weg. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

53e minuut.
Dembele met een snelle inworp. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaitero krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gomes de Melo ... Strafschop! Gomes de Melo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bandeira raakt geblesseerd tijdens het duel. Casagrande neemt de penalty, wat een uithaal! Fortuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

67e minuut.
Bilyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Rijswijk is nu in balbezit. van Rijswijk geeft een hoge lob. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Neumann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 1:2

72e minuut.
Alves Brito probeert de bal aan de voet te houden. Gaitero speelt de bal door. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft een hoge lob. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Neumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kielar met een snelle inworp. Paić is nu in balbezit. Paić passt de bal in één keer door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een hoge lob. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 1:3

77e minuut.
Kielar geeft een hoge lob. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Tobí kopt de bal weg. Bandeira rent richting de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ... Fortuna bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kielar de bal. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 1:4

89e minuut.
Paić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft een hoge lob. Bandeira rent richting de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 63%, Club Oriental Futbol y Amistad 37%.
Brasil de Pelotas - Club Oriental Futbol y Amistad 1:4