Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Mengão CRR E.C
B Tactiek Sentou Bonito!
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten very good
average Passen solid
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Tomasso rent richting de bal. Tomasso passt de bal met de wreef. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fejtek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maierhofer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dũng Linh komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia met een sublieme pass. Alladin is nu in balbezit. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Daar is Tomasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baslx bereikt de bal nog maar net als eerste. Baslx passt de bal in één keer door. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Mengão 63%, CRR E.C 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Mengão - CRR E.C 0:0

49e minuut.
Mast geeft een hoge lob. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasso speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carli kopt de bal weg. Virtalinna heeft problemen om de bal te vangen. Alladin rent richting de bal. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Gauci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mengão - CRR E.C 1:0

52e minuut.
Bəşiroğlu rent richting de bal. Mast verovert de bal door een tackle van achteren. Mast geeft de bal voor. Alladin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mengão - CRR E.C 2:0

55e minuut.
Alladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli is nu in balbezit. Carli passt de bal met de wreef. Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tomasso rent richting de bal. Tomasso speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Detsch geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Carli rent richting de bal. Tomasso verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasso passt de bal zonder na te denken. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Detsch geeft de bal voor. Carli kopt de bal weg. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasso onderschept slim de pass. Tomasso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Said trapt de bal weg. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast geeft de bal voor. Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia haalt uit met een fantastische trap. Gauci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Mengão 66%, CRR E.C 34%.
Super Mengão - CRR E.C 2:0