Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beprotiški Bedančiai FC Vanagai
Normal Tactiek 532
34% Balbezit 66%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 42
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Rogacz met een sublieme pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas geeft een lange en hoge pass. Łukaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Miodišauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kazikaitis kopt de bal weg. Urmilevičius probeert de bal aan de voet te houden. Seress probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Miodišauskas met een harde bal richting middenveld. Sagron kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazikaitis de bal. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Urmilevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz passt de bal in één keer door. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:1

17e minuut.
Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz passt de bal met de wreef. Seress met een sublieme pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Barrionuevo de bal. Barrionuevo passt de bal met de wreef. Wijas met een sublieme pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:2

20e minuut.
Rogacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Branicki komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Zdrojewski speelt de bal door. Urmilevičius probeert naar een medespeler te passen. Seress met een sublieme pass. Łukaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:3

28e minuut.
Seress is nu in balbezit. Seress geeft een hoge lob. Zdrojewski met een sublieme pass. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Piosik geeft een hoge lob. Wojciechowski is nu in balbezit. Wojciechowski geeft de bal voor. Sagron rent richting de bal. Sagron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Branicki met een sublieme pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calderón Sol de bal. Calderón Sol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 75%, FC Vanagai 25%.
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:3

47e minuut.
Sagron passt de bal in één keer door. Łukaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski met een sublieme pass. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:4

54e minuut.
Baltasevičius is nu in balbezit. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki geeft de bal voor. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barrionuevo verovert de bal door een tackle van achteren. Barrionuevo geeft de bal voor. Fuks probeert de bal met de borst te controleren. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:5

57e minuut.
Seress kopt de bal weg. Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski geeft een lange en hoge pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Seress geeft een hoge lob. Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Barrionuevo is nu in balbezit. Barrionuevo geeft de bal voor. Wijas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Miodišauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Urmilevičius rent richting de bal. Urmilevičius geeft de bal voor. Piosik kopt de bal weg. Łukaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Miodišauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calderón Sol krijgt zijn hoofd ertegen. Wijas is nu in balbezit. Wijas geeft een hoge lob. Łukaszewski springt en kopt de bal. Miodišauskas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Sagron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedalis rent richting de bal. Sagron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sedalis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Zdrojewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urmilevičius rent richting de bal. Łukaszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Łukaszewski krijgt een gele kaart. Urmilevičius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Branicki rent richting de bal. Branicki geeft de bal voor. Sagron geeft de bal voor. Daar is Calderón Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón Sol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Baltasevičius controleert de bal met de borst. Sagron rent richting de bal. Sagron geeft een hoge lob. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:6

77e minuut.
Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron passt de bal zonder na te denken. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ... Miodišauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:7

79e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuks bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski onderschept slim de pass. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Miodišauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:8

88e minuut.
Sedalis rent richting de bal. Łukaszewski onderschept slim de pass. Sagron speelt de bal door. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sagron is nu in balbezit. Sagron passt de bal in één keer door. Wijas met een sublieme pass. Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 80%, FC Vanagai 20%.
Beprotiški Bedančiai - FC Vanagai 0:9