Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch Fc Lough Allen
1S5M Tactiek 532neu
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 16
63.2 gemiddelde waardering 63.8
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


15e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic onderschept slim de pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Volodinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Fc Lough Allen 1:0

21e minuut.
Shalou verovert de bal door een tackle van achteren. Shalou geeft een hoge lob. Inworp. Satılmaz met een snelle inworp. Doboş met een sublieme pass. Muleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarna rent richting de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - Fc Lough Allen 1:1

34e minuut.
Inworp. Cantieni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Brzostowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 53%, Fc Lough Allen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - Fc Lough Allen 1:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Percussão komt het veld opgelopen. Jasiejko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tromp geeft een lange en hoge pass. Doboş is nu in balbezit. Doboş probeert naar een medespeler te passen. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. Muleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doboş rent richting de bal. Doboş probeert naar een medespeler te passen. da Percussão rent richting de bal. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Fc Lough Allen 1:2

72e minuut.
Klungelig pakt Mikosik de bal. Tache is nu in balbezit. Trninic onderschept slim de pass. Trninic haalt uit met een fantastische trap. Volodinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - Fc Lough Allen 2:2

76e minuut.
Satılmaz rent richting de bal. da Percussão is nu in balbezit. Satılmaz is nu in balbezit. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hoff onderschept slim de pass. Hoff passt de bal met de wreef. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. Muleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Fc Lough Allen 2:3

82e minuut.
Jasiejko kopt de bal weg. Doboş rent richting de bal. Doboş met een sublieme pass. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Tromp de bal onder controle te krijgen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş passt de bal in één keer door. da Percussão rent richting de bal. da Percussão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hoff is nu in balbezit. Hoff passt de bal met de wreef. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko schiet op doel. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Fc Lough Allen 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 63%, Fc Lough Allen 37%.
Fläsch - Fc Lough Allen 2:4