Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Potoly
5 verteidiger Tactiek Centrocampo
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Fasel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Warren kopt de bal weg. Belev geeft een lange en hoge pass. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. Əkbərov bokst de bal weg.

9e minuut.
Giacomelli probeert de bal met de borst te controleren. Giacomelli geeft de bal voor. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Komora met een sublieme pass. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Warren is nu in balbezit. Warren geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal. Əkbərov bokst de bal weg.

23e minuut.
Doeltrap. Dan trapt de bal weg. Warren kopt de bal weg. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Əkbərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bonfils draait met de bal, schiet en ... Dan met een sublieme pass. Bramerini kopt de bal weg. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lacorte kopt de bal weg. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal zonder na te denken. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Potoly 0:1

34e minuut.
Komora rent richting de bal. Motta geeft de bal voor. Steinmann is nu in balbezit. Bichsel onderschept slim de pass. Bichsel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Potoly 1:1

37e minuut.
Steinmann speelt de bal door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora passt de bal zonder na te denken. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Əkbərov bokst de bal weg.

42e minuut.
Lacorte kopt de bal weg. Bramerini is nu in balbezit. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Komora met een sublieme pass. Belev rent richting de bal. Belev geeft een hoge lob. Bramerini krijgt zijn hoofd ertegen. Əkbərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Potoly 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 64%, Potoly 36%.
Burnout United - Potoly 1:2

47e minuut.
Bramerini rent richting de bal. Komora rent richting de bal. Weyermann onderschept slim de pass. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Əkbərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Učur rent richting de bal. Isaak met een sublieme pass. Steinmann probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Potoly 1:3

61e minuut.
Belev probeert naar een medespeler te passen. Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren geeft de bal voor. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bramerini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belev de bal. Weyermann rent richting de bal. Komora onderschept slim de pass. Komora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Əkbərov bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Weyermann de bal. Bramerini rent richting de bal. Bramerini passt de bal in één keer door. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Warren rent richting de bal. Testosteron onderschept slim de pass. Beltrami geeft een lange en hoge pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Potoly 2:3

76e minuut.
Steinmann is nu in balbezit. Steinmann speelt de bal door. Fasel rent richting de bal. Komora onderschept slim de pass. Komora haalt uit met een fantastische trap. Əkbərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli is nu in balbezit. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel. Dan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Potoly 3:3

83e minuut.
Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora passt de bal zonder na te denken. Belev rent richting de bal. Belev haalt uit met een fantastische trap. Əkbərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Potoly 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 73%, Potoly 27%.
Burnout United - Potoly 3:4