Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-23 19:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Youth L Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2782
Youth L Krvoločni Gekoni
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vitranc speelt de bal door. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vitranc passt de bal zonder na te denken. Daar is Vrabec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Javornik is nu in balbezit. Javornik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth L - Krvoločni Gekoni 1:0

27e minuut.
Vitranc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrovat is nu in balbezit. Jelenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrovat raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrovat met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vitranc rent richting de bal. Absec verovert de bal door een tackle van achteren. Absec geeft een lange en hoge pass. Jelenko heeft problemen om de bal te vangen. Javornik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat probeert naar een medespeler te passen. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rajh probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitranc zal de hoekschop nemen. Krepek rent richting de bal. Krepek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Absec geeft de bal voor. Inworp. Vitranc met de inworp. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth L 48%, Krvoločni Gekoni 52%.
Youth L - Krvoločni Gekoni 1:0

47e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Trop is nu in balbezit. Trop passt de bal met de wreef. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Adler is nu in balbezit. Bekar onderschept slim de pass. Bekar speelt de bal door. Daar is Lipar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hrovat met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrabec heeft problemen om de bal te vangen. Vrabec geeft een hoge lob. Kopitar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trop probeert naar een medespeler te passen. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Veznik geeft een hoge lob. Mlinar is nu in balbezit. Trop verovert de bal door een tackle van achteren. Javornik rent richting de bal. Javornik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth L 41%, Krvoločni Gekoni 59%.
Youth L - Krvoločni Gekoni 1:0