Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African Stars Surprise
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Olavesen kopt de bal weg. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Åsland krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vatle met een harde bal richting middenveld. Leistad kopt de bal weg. Ytreland rent richting de bal. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Surprise 0:1

30e minuut.
Vestli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liberg met de inworp. Åsland rent richting de bal. Åsland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Åsland probeert naar een medespeler te passen. Leistad rent richting de bal. Leistad passt de bal zonder na te denken. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bråthen is nu in balbezit. Steinbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Skavhaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Surprise 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 53%, Surprise 47%.
African Stars - Surprise 0:2

66e minuut.
Vestli onderschept slim de pass. Vestli geeft de bal voor. Sobieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Tafjord verovert de bal door een tackle van achteren. Tafjord draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Opseth met een snelle inworp. Bråthen rent richting de bal. Ytreland begaat een overtreding. Ytreland krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Steinbeck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Opseth met de inworp. Åsland is nu in balbezit. Åsland geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tronstad is nu in balbezit. Tronstad passt de bal in één keer door. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Skavhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Surprise 0:3

85e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Åsland rent richting de bal. Åsland passt de bal met de wreef. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 51%, Surprise 49%.
African Stars - Surprise 0:3