Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin Daring CM
redding Tactiek ArboH1
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten very good
average Passen average
good Verdedigen adequate


24e minuut.
Lucke schiet op doel. Durinck probeert de bal aan de voet te houden. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Szeląg geeft de bal voor. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal zonder na te denken. Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Daring CM 1:0

36e minuut.
Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato geeft een lange en hoge pass. Watkins heeft problemen om de bal te vangen. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Niedbalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Daring CM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 60%, Daring CM 40%.
Fc angwin - Daring CM 2:0

47e minuut.
Abulhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Niedbalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Durinck probeert naar een medespeler te passen. Kalajdžisalihović met een sublieme pass. Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pędziwiatr geeft de bal voor. Salamon speelt de bal door. Szeląg kopt de bal weg. Trandafir rent richting de bal. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Amato speelt de bal door. Pędziwiatr speelt de bal door. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft de bal voor. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Watkins neemt de hoekschop. Doeltrap. Durinck met een harde bal richting middenveld. Szeląg kopt de bal weg. Trandafir is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szeląg neemt de hoekschop. Brutsaert rent richting de bal. Brutsaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pędziwiatr met een sublieme pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu passt de bal met de wreef. Lucke rent richting de bal. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 54%, Daring CM 46%.
Fc angwin - Daring CM 2:0