Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Breakdance Fritt United
Defensief dicht Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten weak
excellent Passen weak
formidable Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski passt de bal zonder na te denken. Fariña rent richting de bal. Fariña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 1:0

4e minuut.
Vogels speelt de bal door. Cervinski is nu in balbezit. Hulsmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervinski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobadilla wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De Keulenaer probeert de bal met de borst te controleren. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel passt de bal met de wreef. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een lange en hoge pass. Wullaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fariña kopt de bal weg. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski passt de bal in één keer door. Fariña rent richting de bal. Fariña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 2:0

9e minuut.
Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés onderschept slim de pass. Heredia Cortés geeft een lange en hoge pass. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel. Wullaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Cervinski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 3:0

12e minuut.
Fariña rent richting de bal. Cervinski rent richting de bal. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ... Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Cervinski schiet op doel. Klungelig pakt Hulsmans de bal. Was is nu in balbezit. Fariña onderschept slim de pass. Fariña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 4:0

12e minuut.
Was heeft problemen om de bal te vangen. Fariña verovert de bal door een tackle van achteren. Fariña passt de bal zonder na te denken. Cervinski rent richting de bal. Cervinski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 5:0

15e minuut.
Daar is Cervinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervinski passt de bal in één keer door. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel. Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 6:0

16e minuut.
Heredia Cortés geeft de bal voor. Cervinski kopt de bal weg. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Durieux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 7:0

18e minuut.
Sioncke rent richting de bal. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Cervinski de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Heredia Cortés met een snelle inworp. Rossato geeft de bal voor. Cervinski kopt de bal weg. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 8:0

21e minuut.
Fariña kopt de bal weg. Rossato heeft problemen om de bal te vangen. Rossato geeft een lange en hoge pass. Cervinski rent richting de bal. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 9:0

25e minuut.
Heredia Cortés met een sublieme pass. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een lange en hoge pass. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cervinski is nu in balbezit. Fariña rent richting de bal. Cervinski rent richting de bal. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Arustamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Fariña rent richting de bal. Fariña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski passt de bal met de wreef. Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato geeft een lange en hoge pass. Daar is Dhaene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ... Wullaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña passt de bal in één keer door. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski draait met de bal, schiet en ... Wullaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossato zal de hoekschop nemen. Fariña springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Rossato speelt de bal door. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 10:0

41e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft een hoge lob. Daar is Vogels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Wullaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Durieux de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 11:0

41e minuut.
Teppers rent richting de bal. Teppers geeft een lange en hoge pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Fariña probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 12:0

44e minuut.
Dhaene is nu in balbezit. Dhaene speelt de bal door. Martic geeft de bal voor. Cervinski rent richting de bal. Cervinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Cervinski kopt de bal weg. Fariña rent richting de bal. Fariña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Breakdance 18%, Fritt United 82%.
F.C. Breakdance - Fritt United 13:0

48e minuut.
Arustamyan probeert naar een medespeler te passen. Rossato heeft problemen om de bal te vangen. Rossato geeft de bal voor. Cervinski maakt een snoekduik en kopt de bal. Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Fariña rent richting de bal. Fariña passt de bal in één keer door. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Heredia Cortés probeert naar een medespeler te passen. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato geeft een lange en hoge pass. Fariña is nu in balbezit. Fariña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Heredia Cortés rent richting de bal. Heredia Cortés geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cervinski controleert de bal met de borst. Fariña is nu in balbezit. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 14:0

54e minuut.
Rossato passt de bal zonder na te denken. Heredia Cortés probeert naar een medespeler te passen. Fariña probeert naar een medespeler te passen. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rossato met een sublieme pass. Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Cervinski geeft een hoge lob. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 15:0

59e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ... Wullaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 16:0

65e minuut.
Heredia Cortés passt de bal met de wreef. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft de bal voor. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 17:0

67e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Cervinski rent richting de bal. Cervinski passt de bal zonder na te denken. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Wullaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia Cortés probeert naar een medespeler te passen. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski draait met de bal, schiet en ... Wullaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ... Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 18:0

72e minuut.
Fariña geeft een lange en hoge pass. Durieux kopt de bal weg. Heredia Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés geeft de bal voor. Cervinski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durieux is nu in balbezit. Durieux geeft een hoge lob. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Cervinski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 19:0

74e minuut.
Durieux is nu in balbezit. Durieux geeft een hoge lob. Fariña kopt de bal weg. Cervinski rent richting de bal. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. Wullaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Arustamyan speelt de bal door. Heredia Cortés is nu in balbezit. Heredia Cortés geeft de bal voor. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 20:0

77e minuut.
Fariña is nu in balbezit. Fariña passt de bal in één keer door. Daar is Cervinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 21:0

80e minuut.
Noortgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Noortgate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fariña de bal. Cervinski rent richting de bal. Cervinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 22:0

81e minuut.
Defays rent richting de bal. Heredia Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés passt de bal met de wreef. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rossato passt de bal in één keer door. Fariña is nu in balbezit. Durieux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fariña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fariña neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 23:0

89e minuut.
Fariña passt de bal in één keer door. Durieux heeft problemen om de bal te vangen. Cervinski rent richting de bal. Cervinski draait met de bal, schiet en ... Wullaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fritt United 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Breakdance 12%, Fritt United 88%.
F.C. Breakdance - Fritt United 24:0