Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-19 19:10
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13823
prodajem piliće Anaheim Mighty Ducks
ante cacic Tactiek nova 4-3-3
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 56.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Beronja kopt de bal weg. Klungelig pakt Lupi de bal. Motta geeft de bal voor. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Beronja verovert de bal door een tackle van achteren. Beronja geeft een lange en hoge pass. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 1:0

26e minuut.
Zero kopt de bal weg. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi begaat een overtreding. Marčeta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maghiaru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Rapan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grochal komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić met een sublieme pass. Jazbec geeft de bal voor. Brenninkmeijer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stievenard geeft een hoge lob. Ljubanović is nu in balbezit. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 2:0

42e minuut.
Lupi speelt de bal door. Beronja geeft de bal voor. Özçelik kopt de bal weg. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 50%, Anaheim Mighty Ducks 50%.
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 2:0

46e minuut.
Tovërlani geeft een lange en hoge pass. Motta geeft een lange en hoge pass. Marčeta rent richting de bal. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Zero de bal. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi geeft een hoge lob. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Henman bokst de bal weg.

51e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru speelt de bal door. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Bukala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 2:2

53e minuut.
Lupi rent richting de bal. Lupi geeft een lange en hoge pass. Jazbec rent richting de bal. Jazbec haalt uit met een fantastische trap. Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer geeft een hoge lob. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Nemeček komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović met een sublieme pass. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček schiet op doel. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 3:2

70e minuut.
Tovërlani probeert naar een medespeler te passen. Ljubanović met een sublieme pass. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jazbec neemt de hoekschop. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brenninkmeijer de bal. Fernández Nieto onderschept slim de pass. Henman is nu in balbezit. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Nemeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 4:2

73e minuut.
Jazbec speelt de bal door. Ljubanović rent richting de bal. Gaberšić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ljubanović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 50%, Anaheim Mighty Ducks 50%.
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 5:2