Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas Villanos F.C
Julio 3 Tactiek The Wason
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Shikov probeert de bal met de borst te controleren. Schützenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg geeft een hoge lob. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Villanos F.C 0:1

10e minuut.
Plushkin met een sublieme pass. Früchtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Früchtl geeft een hoge lob. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel. Pfeifer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Früchtl neemt de hoekschop. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldini geeft een hoge lob. Früchtl speelt de bal door. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Plushkin is nu in balbezit. Plushkin geeft de bal voor. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Villanos F.C 0:2

26e minuut.
Plushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Plushkin passt de bal in één keer door. Früchtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Früchtl geeft de bal voor. Wojciulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Pfeifer trapt de bal weg. Plushkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Früchtl de bal. Früchtl geeft een lange en hoge pass. Pfeifer bokst de bal weg. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Villanos F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 64%, Villanos F.C 36%.
cuchukas - Villanos F.C 0:3

47e minuut.
Plushkin passt de bal zonder na te denken. Früchtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Früchtl geeft een hoge lob. Wojciulewicz springt en kopt de bal. Pfeifer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Villanos F.C 0:4

60e minuut.
Daar is Antunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunez passt de bal in één keer door. Maldini is nu in balbezit. Rosenwirth verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenwirth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich passt de bal zonder na te denken. Früchtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Früchtl geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Villanos F.C 0:5

75e minuut.
Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Canhão rent richting de bal. Cassera onderschept slim de pass. Cassera haalt uit met een fantastische trap. Buhta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Schützenberg met een sublieme pass. Stábile rent richting de bal. Wojciulewicz onderschept slim de pass. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 50%, Villanos F.C 50%.
cuchukas - Villanos F.C 0:5