Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-06 19:17
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: Crna Rupa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2917
klizachi Jedinstvo Trebinje
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Bezbradica passt de bal zonder na te denken. Valtersson is nu in balbezit. Valtersson passt de bal met de wreef. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Damjanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Daar is Vićentijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vićentijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica geeft de bal voor. Daar is Vojnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Jedinstvo Trebinje 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 37%, Jedinstvo Trebinje 63%.
klizachi - Jedinstvo Trebinje 1:0

55e minuut.
Bezbradica heeft problemen om de bal te vangen. Bezbradica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Božović de bal. Blagojev is nu in balbezit. Blagojev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Damjanov geeft de bal voor. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klizachi - Jedinstvo Trebinje 1:1

77e minuut.
Božović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Egić controleert de bal met de borst. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Janković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Jedinstvo Trebinje 1:2

81e minuut.
Bezbradica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemajić komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vićentijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Arsić speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Atlagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 39%, Jedinstvo Trebinje 61%.
klizachi - Jedinstvo Trebinje 1:2