Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leinster Team VNSuperStar
Fade Tactiek new
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.1 gemiddelde waardering 39.3
matig Schieten goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Quinlan geeft de bal voor. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley geeft een hoge lob. Keogh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Kromp de bal. Kromp geeft een lange en hoge pass. Dale probeert de bal aan de voet te houden. Quinlan is nu in balbezit. Quinlan schiet op doel. Sikveland bokst de bal weg. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - VNSuperStar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 54%, VNSuperStar 46%.
Leinster Team - VNSuperStar 0:1

51e minuut.
Palagyi geeft de bal voor. Inworp. Piotrowicz met de inworp. Carson rent richting de bal. Carson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal in één keer door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Zachwyc onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shelton zal de hoekschop nemen. Piotrowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Foy geeft een lange en hoge pass. Keogh is nu in balbezit. Dale is nu in balbezit. Keogh verovert de bal door een tackle van achteren. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carson met de inworp. Dull rent richting de bal. Dull passt de bal met de wreef. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 46%, VNSuperStar 54%.
Leinster Team - VNSuperStar 0:1