Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-13 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: lindeza Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1955
lindeza 12232
defesa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Lobos rent richting de bal. Lobos geeft een lange en hoge pass. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hiller rent richting de bal. Hiller speelt de bal door. Klungelig pakt Olteanu de bal. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruivo met een sublieme pass. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - 12232 1:0

13e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Gomes rent richting de bal. Met opzet legt Craioveanu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Craioveanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Craioveanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Pereba is nu in balbezit. Kläsener verovert de bal door een tackle van achteren. Kläsener met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pantera rent richting de bal. Żelazowski onderschept slim de pass. Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pereba rent richting de bal. Żelazowski onderschept slim de pass. Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Żelazowski is nu in balbezit. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski schiet op doel. Pardal probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pereba kan de bal niet met de borst controleren. Kläsener is nu in balbezit. Kläsener passt de bal met de wreef. Olteanu rent richting de bal. Olteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - 12232 2:0

41e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hiller zal de hoekschop nemen. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - 12232 3:0

43e minuut.
Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinotti de bal. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 24%, 12232 76%.
lindeza - 12232 3:0

47e minuut.
Pereba is nu in balbezit. Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazowski speelt de bal door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Plichta met een sublieme pass. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Barcelos passt de bal zonder na te denken. Żelazowski heeft problemen om de bal te vangen. Olteanu rent richting de bal. Olteanu schiet op doel. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - 12232 4:0

57e minuut.
Hiller kopt de bal weg. Żelazowski heeft problemen om de bal te vangen. Żelazowski speelt de bal door. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Ruivo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta passt de bal zonder na te denken. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Plichta met een sublieme pass. Hiller heeft problemen om de bal te vangen. Hiller passt de bal met de wreef. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pereba verovert de bal door een tackle van achteren. Hiller kopt de bal weg. Daar is Żelazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barlettai komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kläsener kopt de bal weg. Pardal heeft problemen om de bal te vangen. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Olteanu probeert de bal aan de voet te houden. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Plichta passt de bal in één keer door. Hiller is nu in balbezit. Hiller geeft een hoge lob. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Olteanu is nu in balbezit. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu is nu in balbezit. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Hiller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlettai met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 27%, 12232 73%.
lindeza - 12232 4:0