Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital United poc Olimpia
442 Tactiek 451mojeee
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Trlaja met een sublieme pass. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan probeert naar een medespeler te passen. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi draait met de bal, schiet en ... Kauf bokst de bal weg.

12e minuut.
Spielmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jaszczowski de bal onder controle te krijgen. Steinchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morlock rent richting de bal. Morlock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cleve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik onderschept slim de pass. Gedik met een sublieme pass. Dézsi rent richting de bal. Dézsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacobsen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Moncada rent richting de bal. Moncada met een sublieme pass. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinchen. Comănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comănescu met een snel genomen vrije trap. Dézsi rent richting de bal. Dézsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:1

26e minuut.
Dézsi haalt uit met een fantastische trap. Kauf speelt de bal door. Moncada kopt de bal weg. Dézsi is nu in balbezit. Dézsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Feierbiest met een snelle inworp. Moncada is nu in balbezit. Moncada geeft een hoge lob. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi schiet op doel. Kauf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cleve met een snelle inworp. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld begaat een overtreding. Fahlefeld krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital United 64%, poc Olimpia 36%.
Digital United - poc Olimpia 0:1

48e minuut.
Beinhart is nu in balbezit. Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Moncada speelt de bal door. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:2

52e minuut.
Marchese rent richting de bal. Beinhart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dézsi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:3

57e minuut.
Cleve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik onderschept slim de pass. Gedik speelt de bal door. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:4

75e minuut.
Moncada rent richting de bal. Moncada geeft een hoge lob. Dézsi rent richting de bal. Dézsi draait met de bal, schiet en ... Kauf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:5

87e minuut.
Moncada geeft een lange en hoge pass. Daar is Jacobsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dézsi rent richting de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. Kauf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital United - poc Olimpia 0:6

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Spielmann de bal onder controle te krijgen. Gedik is nu in balbezit. Gedik probeert naar een medespeler te passen. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital United 80%, poc Olimpia 20%.
Digital United - poc Olimpia 0:6