Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-05 18:57
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: fc paris33 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2927
fc paris33 Team Ellite Dangerouss
Attack Tactiek 433 TYPE BU
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.8 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aubessard speelt de bal door. Peredo is nu in balbezit. Peredo met een sublieme pass. Pichon speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:1

5e minuut.
Ćirković met een snelle inworp. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić passt de bal in één keer door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Madar bokst de bal weg.

7e minuut.
Smid probeert naar een medespeler te passen. Varela probeert de bal aan de voet te houden. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:2

9e minuut.
Février met een sublieme pass. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić geeft de bal voor. Pichon met een sublieme pass. Madar kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:3

10e minuut.
Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole met een sublieme pass. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vandendriessche is nu in balbezit. Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Vandendriessche met een sublieme pass. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:4

16e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baratte. Varela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cole met een snel genomen vrije trap. Rywczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pichon heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rašetić zal de hoekschop nemen. Rywczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cole speelt de bal door. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal met de wreef. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rywczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:5

27e minuut.
Berthier rent richting de bal. Berthier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aubessard de bal. Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:6

35e minuut.
Vandendriessche geeft een hoge lob. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pichon heeft problemen om de bal te vangen. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Estève onderschept slim de pass. Estève geeft een lange en hoge pass. Cole kopt de bal weg. Klungelig pakt Rywczak de bal. Rywczak schiet op doel. Madar bokst de bal weg.

38e minuut.
Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela passt de bal zonder na te denken. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:7

39e minuut.
Estève raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thévenin komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Rašetić geeft de bal voor. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak is nu in balbezit. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rašetić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:8

43e minuut.
Inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole probeert naar een medespeler te passen. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 85%, Team Ellite Dangerouss 15%.
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:8

49e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela speelt de bal door. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Thévenin heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Pichon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madar speelt de bal door. Rašetić kopt de bal weg. Baratte probeert de bal met de borst te controleren. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Thévenin kopt de bal weg. Madar probeert naar een medespeler te passen. Cole kopt de bal weg. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ćirković geeft een hoge lob. Laurey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thévenin kopt de bal weg. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Février rent richting de bal. Rašetić verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetić passt de bal met de wreef. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Rašetić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
McTiernan geeft een hoge lob. Thévenin kopt de bal weg. Rašetić kan de bal niet met de borst controleren. Rašetić geeft een lange en hoge pass. Rywczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rywczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Février kopt de bal weg. Cole probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varela de bal. Varela schiet op doel. Madar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cole probeert de bal met de borst te controleren. Cole speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:9

76e minuut.
Varela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Billaud komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madar trapt de bal weg van het doel. Cole kopt de bal weg. Billaud rent richting de bal. Billaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:10

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madar trapt de bal weg van het doel. Rašetić kopt de bal weg. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 83%, Team Ellite Dangerouss 17%.
fc paris33 - Team Ellite Dangerouss 0:11