Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinomo La Spezia Leonardo c5
Standard Tactiek peppono
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 52.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Majkowski passt de bal met de wreef. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet geeft de bal voor. Bolero rent richting de bal. Bolero haalt uit met een fantastische trap. Dochim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap. Dochim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kocjančič probeert naar een medespeler te passen. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru passt de bal in één keer door. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Michniak met een sublieme pass. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero passt de bal met de wreef. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin schiet op doel. Dochim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 1:0

33e minuut.
del Amo Cagigas is nu in balbezit. Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Michniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
del Amo Cagigas onderschept slim de pass. Scutaru geeft een hoge lob. Lapadula rent richting de bal. Lapadula haalt uit met een fantastische trap. Drwal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Michniak de bal. Michniak speelt de bal door. Dikas is nu in balbezit. Dikas geeft de bal voor. Đuričanin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Michniak probeert naar een medespeler te passen. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 52%, Leonardo c5 48%.
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 2:1

56e minuut.
Baldaque verovert de bal door een tackle van achteren. Dikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikas passt de bal met de wreef. Bolero rent richting de bal. Bolero schiet op doel. Dochim bokst de bal weg. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 3:1

61e minuut.
Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin passt de bal in één keer door. Bolero is nu in balbezit. Bolero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 4:1

64e minuut.
Mario kopt de bal weg. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin onderschept slim de pass. Đuričanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 5:1

73e minuut.
Inworp. Vadljak met de inworp. Pospieszalski is nu in balbezit. Lapadula onderschept slim de pass. Lapadula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski probeert naar een medespeler te passen. Michniak speelt de bal door. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Michniak heeft problemen om de bal te vangen. Michniak speelt de bal door. Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 6:1

85e minuut.
Pospieszalski geeft een lange en hoge pass. Bolero rent richting de bal. Jacquet is nu in balbezit. Bolero verovert de bal door een tackle van achteren. Bolero draait met de bal, schiet en ... Dochim bokst de bal weg. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 7:1

90e minuut.
Đuričanin passt de bal met de wreef. Michniak is nu in balbezit. Michniak probeert naar een medespeler te passen. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero draait met de bal, schiet en ... Dochim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 39%, Leonardo c5 61%.
Dinomo La Spezia - Leonardo c5 7:1