Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Jonika 77 F.C New Juve
spuenze Tactiek boom
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat met een sublieme pass. Bahia met een sublieme pass. Ossa rent richting de bal. Ossa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Santiago trapt de bal weg van het doel. Patury is nu in balbezit. Patury passt de bal zonder na te denken. Vopat rent richting de bal. Vopat schiet op doel. Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ossa passt de bal zonder na te denken. Patury is nu in balbezit. Patury passt de bal in één keer door. Bahia is nu in balbezit. Bahia haalt uit met een fantastische trap. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Skrucha de bal. Masterson rent richting de bal. Skrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa rent richting de bal. Ossa draait met de bal, schiet en ... Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn met een sublieme pass. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:0

22e minuut.
Myszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn onderschept slim de pass. Flynn passt de bal met de wreef. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ciurba is nu in balbezit. Ciurba speelt de bal door. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa draait met de bal, schiet en ... Soiri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vopat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha onderschept slim de pass. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zurelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba speelt de bal door. Bahia rent richting de bal. Bahia passt de bal met de wreef. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ossa is nu in balbezit. Soiri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ossa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ossa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:1

40e minuut.
Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Ossa rent richting de bal. Ossa haalt uit met een fantastische trap. Santiago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 62%, F.C New Juve 38%.
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:2

60e minuut.
Inworp. Bakkegaard komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Selimaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patury rent richting de bal. Flynn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flynn krijgt een gele kaart. Patury raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Patury kan niet meer verder spelen. Pacuda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ciurba rent richting de bal. Ciurba met een sublieme pass. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel. Santiago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:3

82e minuut.
Pacuda speelt de bal door. Vopat is nu in balbezit. Vopat passt de bal in één keer door. Ossa rent richting de bal. Ossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Skrucha de bal. Bakkegaard begaat een overtreding. Skrucha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacuda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wdowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vopat is nu in balbezit. Vopat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Santiago met een harde bal richting middenveld. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba passt de bal met de wreef. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bakkegaard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blaskovics de bal. Blaskovics passt de bal met de wreef. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ettl trapt de bal weg van het doel. Bahia is nu in balbezit. Bahia speelt de bal door. Vopat is nu in balbezit. Vopat passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 59%, F.C New Juve 41%.
Sparta Jonika 77 - F.C New Juve 1:3