Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris San Gennar i kamaleonti
man 1 ala Tactiek 523
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Klungelig pakt Businger de bal. Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek geeft een hoge lob. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Szczyt kopt de bal weg. Rodić speelt de bal door. Borovička speelt de bal door. Scarpone rent richting de bal. Scarpone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marek onderschept slim de pass. Marek geeft een lange en hoge pass. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Buhănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris San Gennar - i kamaleonti 0:1

19e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft de bal voor. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris San Gennar - i kamaleonti 0:2

21e minuut.
Borovička geeft een lange en hoge pass. Doganis kopt de bal weg. Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een hoge lob. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Žižak verovert de bal door een tackle van achteren. Rodić onderschept slim de pass. Drishchev is nu in balbezit. Rodić verovert de bal door een tackle van achteren. Rodić draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Borovička probeert de bal met de borst te controleren. Marek geeft de bal voor. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris San Gennar - i kamaleonti 0:3

35e minuut.
Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczyt geeft een hoge lob. Žižak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris San Gennar 37%, i kamaleonti 63%.
Paris San Gennar - i kamaleonti 0:3

46e minuut.
Szczyt met de inworp. Lekue geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žižak de bal. Scarpone is nu in balbezit. Scarpone haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Grochal speelt de bal door. Trapolino verovert de bal door een tackle van achteren. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Scarpone rent richting de bal. Ranković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scarpone raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamouchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Žižak is nu in balbezit. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Değirmencioğlu met een harde bal richting middenveld. Szczyt heeft problemen om de bal te vangen. Rodić speelt de bal door. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ivaşcu passt de bal zonder na te denken. Lekue met een sublieme pass. Scarpone rent richting de bal. Scarpone haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris San Gennar - i kamaleonti 1:3

80e minuut.
Tikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikka passt de bal in één keer door. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... Buhănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris San Gennar 40%, i kamaleonti 60%.
Paris San Gennar - i kamaleonti 1:3