Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti Mucche guerriere ninjia
523 Tactiek Tris
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 56
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Doganis probeert naar een medespeler te passen. Grochal is nu in balbezit. Italiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grochal raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kondracki neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 1:0

8e minuut.
Marek geeft een hoge lob. Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Grochal speelt de bal door. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel. Apice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Emelequiano probeert naar een medespeler te passen. Grochal is nu in balbezit. Grochal met een sublieme pass. Klungelig pakt Planck de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Apice bokst de bal weg.

13e minuut.
Ranković probeert naar een medespeler te passen. Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Italiano geeft een hoge lob. Inworp. Doganis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 2:0

21e minuut.
Pilon rent richting de bal. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marek. Marek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Emelequiano met een sublieme pass. Grochal is nu in balbezit. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 3:0

30e minuut.
Lanaro onderschept slim de pass. Lanaro passt de bal zonder na te denken. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 3:1

33e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Holz heeft problemen om de bal te vangen. Tommasino rent richting de bal. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap. Apice bokst de bal weg.

37e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Discenza. Planck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emelequiano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Değirmencioğlu probeert naar een medespeler te passen. Holz rent richting de bal. Holz passt de bal met de wreef. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ... Apice bokst de bal weg. Italiano heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 43%, Mucche guerriere ninjia 57%.
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 3:1

62e minuut.
Doganis passt de bal met de wreef. Emelequiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emelequiano passt de bal met de wreef. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Grochal de bal. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Discenza de bal onder controle te krijgen. Apice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Planck is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kondracki passt de bal in één keer door. Holz is nu in balbezit. Holz probeert naar een medespeler te passen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Žižak verovert de bal door een tackle van achteren. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Violini passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio passt de bal met de wreef. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 46%, Mucche guerriere ninjia 54%.
i kamaleonti - Mucche guerriere ninjia 3:1