Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-28 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: Tubermatt Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6311
Tubermatt uc Camogliese
Pressing Tactiek newq
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.8 gemiddelde waardering 56
solid Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Komnenić geeft de bal voor. Daar is Cocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. Vittorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - uc Camogliese 0:1

8e minuut.
Albertazzi speelt de bal door. Bacigaluppi heeft problemen om de bal te vangen. Bacigaluppi speelt de bal door. Moilanen rent richting de bal. Moilanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moilanen kan de bal niet met de borst controleren. McQueen rent richting de bal. Moilanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moilanen geeft de bal voor. Łuczak krijgt zijn hoofd ertegen. Vittorini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
McQueen geeft een hoge lob. Albertazzi rent richting de bal. Tenorio onderschept slim de pass. Tenorio geeft een hoge lob. Quirijnen maakt een snoekduik en kopt de bal. Frate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Łuczak passt de bal zonder na te denken. Leoncini verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigaluppi draait met de bal, schiet en ... Vittorini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Albertazzi onderschept slim de pass. Albertazzi heeft problemen om de bal te vangen. Albertazzi geeft een lange en hoge pass. Łuczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - uc Camogliese 0:2

30e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. McQueen probeert naar een medespeler te passen. Vodník rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
McQueen rent richting de bal. McQueen geeft een lange en hoge pass. Picotto heeft problemen om de bal te vangen. McQueen onderschept slim de pass. McQueen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Frate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Tenorio speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. Frate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - uc Camogliese 1:2

43e minuut.
Moilanen passt de bal in één keer door. Albertazzi is nu in balbezit. Albertazzi geeft de bal voor. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Picotto met de inworp. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen passt de bal met de wreef. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. Vittorini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 43%, uc Camogliese 57%.
Tubermatt - uc Camogliese 1:2

55e minuut.
Moilanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirijnen is nu in balbezit. Komnenić verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Komnenić kopt de bal weg. Cocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Moilanen is nu in balbezit. Moilanen passt de bal zonder na te denken. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - uc Camogliese 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 39%, uc Camogliese 61%.
Tubermatt - uc Camogliese 1:3