Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC exilles
taaaaaaa Tactiek prova new
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten formidable
very good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Serravalle passt de bal met de wreef. Iacopi heeft problemen om de bal te vangen. Berbedo rent richting de bal. Berbedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:1

15e minuut.
Serravalle kopt de bal weg. Berbedo heeft problemen om de bal te vangen. Iacopi is nu in balbezit. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo schiet op doel. Kulisek bokst de bal weg.

19e minuut.
Ciabattoni heeft problemen om de bal te vangen. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz probeert naar een medespeler te passen. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo schiet op doel. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Reynek de bal. Reynek passt de bal in één keer door. Berbedo heeft problemen om de bal te vangen. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:3

42e minuut.
Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo passt de bal in één keer door. Serravalle met een sublieme pass. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Berbedo passt de bal in één keer door. Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz geeft een lange en hoge pass. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 58%, exilles 42%.
Sunsuna FC - exilles 0:3

53e minuut.
Abbadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanneh verovert de bal door een tackle van achteren. Sanneh geeft een hoge lob. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Kulisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Reynek is nu in balbezit. Reynek passt de bal met de wreef. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:4

65e minuut.
Reynek probeert naar een medespeler te passen. Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz passt de bal met de wreef. Berbedo rent richting de bal. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:5

76e minuut.
Sanneh met een snelle inworp. Bilewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Sisinno zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sisinno moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sisinno schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz geeft een lange en hoge pass. Serravalle kopt de bal weg. Berbedo rent richting de bal. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka passt de bal zonder na te denken. Bilewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - exilles 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 54%, exilles 46%.
Sunsuna FC - exilles 0:6