Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. casteldisandro
442 Tactiek bzona3
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


12e minuut.
Girod passt de bal met de wreef. Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal zonder na te denken. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fanteria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vezzani is nu in balbezit. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley draait met de bal, schiet en ... Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 0:1

26e minuut.
Vezzani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zapata met een snelle inworp. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal in één keer door. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Girod passt de bal met de wreef. Anderson geeft een hoge lob. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal zonder na te denken. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel. Barluzzi bokst de bal weg.

44e minuut.
Raţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Langley de bal. Pulina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rüssler passt de bal in één keer door. Albani bereikt de bal nog maar net als eerste. Albani passt de bal met de wreef. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Salik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 63%, casteldisandro 37%.
Roomba F.C. - casteldisandro 0:1

46e minuut.
Kammerer is nu in balbezit. Kammerer passt de bal in één keer door. Albani rent richting de bal. Albani geeft een lange en hoge pass. Fanteria krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Salik met een harde bal richting middenveld. Zapata kopt de bal weg. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 0:2

49e minuut.
Fonte onderschept slim de pass. Fonte speelt de bal door. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Langley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langley draait met de bal, schiet en ... Barluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vezzani is nu in balbezit. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Albani passt de bal zonder na te denken. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk is nu in balbezit. Fanteria verovert de bal door een tackle van achteren. Fanteria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. Salik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 1:2

62e minuut.
Langley met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata met een sublieme pass. Pavlič rent richting de bal. Pavlič haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Langley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezzani is nu in balbezit. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 1:3

73e minuut.
Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Fonte passt de bal met de wreef. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel. Barluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 1:4

77e minuut.
Knez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani begaat een overtreding. Vezzani krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pulina verovert de bal door een tackle van achteren. Pulina geeft een hoge lob. Fanteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteria draait met de bal, schiet en ... Salik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 2:4

83e minuut.
Raţ neemt vlug de vrije trap. Lemnaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulina de bal. Langley rent richting de bal. Langley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani geeft de bal voor. Kammerer is nu in balbezit. Fanteria rent richting de bal. Fanteria haalt uit met een fantastische trap. Salik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fanteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - casteldisandro 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 57%, casteldisandro 43%.
Roomba F.C. - casteldisandro 3:4