Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Furnio Svelta Dendermonde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
De Winter onderschept slim de pass. De Winter met een sublieme pass. Museeuw is nu in balbezit. Claesen is nu in balbezit. Claesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
Doeltrap. Van Avermaet met een harde bal richting middenveld. Museeuw kopt de bal weg. De Winter is nu in balbezit. De Winter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Weygaert de bal. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Uijtdebroeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Claesen rent richting de bal. Met opzet legt Museeuw zijn tegenspeler op de grond. Claesen raakt geblesseerd tijdens het duel. Switten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vandenbroucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijbels onderschept slim de pass. Gijbels draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - Svelta Dendermonde 0:1

21e minuut.
Switten is nu in balbezit. Switten geeft de bal voor. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Gijbels rent richting de bal. Gijbels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Aert zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vandenbroucke de bal. Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 52%, Svelta Dendermonde 48%.
SV Furnio - Svelta Dendermonde 0:1

48e minuut.
Boonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Boonen zijn tegenspeler op de grond. Boonen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Museeuw geeft een lange en hoge pass. Bentein geeft de bal voor. Daar is Philipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijbels schiet op doel. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. De Winter is nu in balbezit. De Winter probeert naar een medespeler te passen. Gijbels rent richting de bal. Gijbels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gilbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandenbroucke geeft de bal voor. Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Uijtdebroeks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Deschacht geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Aert met een snelle inworp. Gilbert rent richting de bal. Gilbert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van Aert probeert naar een medespeler te passen. De Winter met een sublieme pass. Van Avermaet probeert de bal met de borst te controleren. Gijbels rent richting de bal. Gijbels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Weygaert passt de bal in één keer door. De Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter passt de bal zonder na te denken. Gijbels rent richting de bal. Gijbels draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Gijbels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbert onderschept slim de pass. De Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Gijbels heeft problemen om de bal te vangen. Gijbels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 58%, Svelta Dendermonde 42%.
SV Furnio - Svelta Dendermonde 0:1