Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beynefit Stal Mielec FC Locomotive Tbilisi
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Śliwka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szwed geeft een hoge lob. Pärnik is nu in balbezit. Pärnik geeft een hoge lob. Śliwka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Errendal passt de bal zonder na te denken. Gruckis rent richting de bal. Gruckis geeft een hoge lob. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 1:0

18e minuut.
Inworp. Palermo met de inworp. Vlădulescu geeft een hoge lob. Errendal controleert de bal met de borst. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Pruchnicki is nu in balbezit. Gruckis onderschept slim de pass. Gruckis geeft een lange en hoge pass. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal in één keer door. Errendal rent richting de bal. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 2:0

27e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cieślik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 3:0

27e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Szwed passt de bal met de wreef. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel. Cieślik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 4:0

31e minuut.
Bojas geeft een lange en hoge pass. Gruckis kan de bal niet met de borst controleren. Gruckis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Errendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errendal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gruckis onderschept slim de pass. Gruckis geeft een lange en hoge pass. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 5:0

35e minuut.
Zawodziński speelt de bal door. Klungelig pakt Robakiewicz de bal. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka schiet op doel. Cieślik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Errendal heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gruckis passt de bal in één keer door. Palermo is nu in balbezit. Palermo geeft de bal voor. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Efir heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beynefit Stal Mielec 21%, FC Locomotive Tbilisi 79%.
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 5:0

46e minuut.
Zawodziński passt de bal zonder na te denken. Obszański met een sublieme pass. Pruchnicki heeft problemen om de bal te vangen. Errendal rent richting de bal. Errendal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 6:0

55e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal onderschept slim de pass. Errendal geeft de bal voor. Cieślik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Efir ... Strafschop! Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. Efir heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Śliwka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 7:0

58e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita speelt de bal door. Milanowski rent richting de bal. Errendal rent richting de bal. Errendal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Milanowski de bal. Errendal is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Errendal rent richting de bal. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal verovert de bal door een tackle van achteren. Errendal draait met de bal, schiet en ... Cieślik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 8:0

71e minuut.
Śliwka geeft een lange en hoge pass. Pruchnicki verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruckis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Errendal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Milanowski met een harde bal richting middenveld. Vlădulescu kopt de bal weg. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Errendal de bal. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu onderschept slim de pass. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cieślik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 9:0

82e minuut.
Efir is nu in balbezit. Pruchnicki is nu in balbezit. Śliwka onderschept slim de pass. Daar is Errendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errendal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cieślik trapt de bal weg van het doel. Bojas heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Palermo geeft een hoge lob. Szwed probeert de bal aan de voet te houden. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milanowski de bal onder controle te krijgen. Cieślik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beynefit Stal Mielec 19%, FC Locomotive Tbilisi 81%.
Beynefit Stal Mielec - FC Locomotive Tbilisi 9:0