Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice Piękne Jeżozwierze
Krolewscy Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten matig
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Firlej geeft een hoge lob. Szmajdziński met een sublieme pass. Daar is Bajera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Szymała speelt de bal door. Daar is Łuszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschen verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Porwoł bokst de bal weg.

8e minuut.
Bertrand speelt de bal door. Łuszcz rent richting de bal. Łuszcz geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitrović de bal. Mitrović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Pilip de bal. Pilip geeft een lange en hoge pass. Acuña met een sublieme pass. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 1:0

11e minuut.
Pilip is nu in balbezit. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bertrand geeft een lange en hoge pass. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović passt de bal in één keer door. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 2:0

18e minuut.
Porwoł trapt de bal weg. Inworp. Acuña met een snelle inworp. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moschen passt de bal zonder na te denken. Perdomo speelt de bal door. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña geeft een hoge lob. Alvarado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 3:0

24e minuut.
Moschen speelt de bal door. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović passt de bal met de wreef. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Porwoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 4:0

25e minuut.
Klungelig pakt Mitrović de bal. Mitrović passt de bal zonder na te denken. Alvarado met een sublieme pass. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bajera met een harde bal richting middenveld. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Porwoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mitrović passt de bal zonder na te denken. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Francis is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Porwoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Bajera rent richting de bal. Bajera geeft de bal voor. Moschen met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bajera geeft de bal voor. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña speelt de bal door. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Bajera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitrović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertrand heeft problemen om de bal te vangen. Bertrand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 5:0

35e minuut.
Loczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Alvarado de bal. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Mężyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acuña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alvarado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 6:0

37e minuut.
Moschen passt de bal zonder na te denken. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pilip is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Pilip met een sublieme pass. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 7:0

43e minuut.
Łuszcz rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mitrović is nu in balbezit. Mitrović passt de bal zonder na te denken. Francis rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 9%, Piękne Jeżozwierze 91%.
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 8:0

46e minuut.
Mitrović passt de bal zonder na te denken. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft de bal voor. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel. Porwoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 9:0

55e minuut.
Klungelig pakt Francis de bal. Szymała rent richting de bal. Pilip onderschept slim de pass. Pilip geeft een hoge lob. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 10:0

58e minuut.
Francis kopt de bal weg. Bajera heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Porwoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 11:0

62e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Pilip met een sublieme pass. Moschen met een sublieme pass. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Porwoł met een harde bal richting middenveld. Mitrović kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Porwoł bokst de bal weg.

66e minuut.
Porwoł met een harde bal richting middenveld. Pilip kopt de bal weg. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel. Mężyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrović met een snelle inworp. Pilip geeft de bal voor. Francis krijgt zijn hoofd ertegen. Porwoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 12:0

70e minuut.
Klungelig pakt Tworkowski de bal. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović heeft problemen om de bal te vangen. Mitrović geeft een lange en hoge pass. Francis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel. Porwoł bokst de bal weg.

74e minuut.
Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mitrović met een sublieme pass. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Francis de bal. Francis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 13:0

81e minuut.
Daar is Mitrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrović speelt de bal door. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis schiet op doel. Porwoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szmajdziński met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 14:0

89e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip speelt de bal door. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis draait met de bal, schiet en ... Porwoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 9%, Piękne Jeżozwierze 91%.
Dabrowianka Dabrowice - Piękne Jeżozwierze 14:0