Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki Polonia Poraj
qwerty Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


13e minuut.
Günay passt de bal in één keer door. Utku heeft problemen om de bal te vangen. Peressini is nu in balbezit. Peressini draait met de bal, schiet en ... Parvanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Polonia Poraj 1:0

17e minuut.
Günay probeert naar een medespeler te passen. Caruccio is nu in balbezit. Caruccio probeert naar een medespeler te passen. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trippier probeert naar een medespeler te passen. Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay passt de bal in één keer door. Utku bereikt de bal nog maar net als eerste. Utku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Işıldar de bal. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini passt de bal zonder na te denken. Utku is nu in balbezit. Utku haalt uit met een fantastische trap. Parvanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caruccio neemt de hoekschop. Utku maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 43%, Polonia Poraj 57%.
FC Pendraki - Polonia Poraj 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serocki met de inworp. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier geeft een lange en hoge pass. Utku springt en kopt de bal. Parvanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Brzęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Polonia Poraj 2:0

55e minuut.
Trippier passt de bal in één keer door. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Günay passt de bal met de wreef. Utku bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruccio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Kalemba de bal. Serocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Serocki passt de bal met de wreef. Peressini is nu in balbezit. Peressini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Trippier rent richting de bal. Trippier speelt de bal door. Serocki is nu in balbezit. Serocki geeft een hoge lob. Utku maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pajarito rent richting de bal. Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Caruccio rent richting de bal. Caruccio geeft de bal voor. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Trippier controleert de bal met de borst. Trippier passt de bal in één keer door. Serocki speelt de bal door. Klungelig pakt Peressini de bal. Peressini draait met de bal, schiet en ... Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kedev is nu in balbezit. Kedev passt de bal met de wreef. Pajarito rent richting de bal. Pajarito haalt uit met een fantastische trap. Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Polonia Poraj 2:1

66e minuut.
Gilbert komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Günay speelt de bal door. Caruccio probeert de bal met de borst te controleren. Caruccio speelt de bal door. Utku is nu in balbezit. Utku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klawon probeert naar een medespeler te passen. Cavas is nu in balbezit. Cavas met een sublieme pass. Utku rent richting de bal. Utku schiet op doel. Parvanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert haalt uit met een fantastische trap. Parvanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Polonia Poraj 3:1

73e minuut.
Karcıoğlu met een snelle inworp. Caruccio is nu in balbezit. Caruccio geeft de bal voor. Gilbert maakt een snoekduik en kopt de bal. Parvanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Caruccio onderschept slim de pass. Caruccio passt de bal met de wreef. Szalay rent richting de bal. Utku verovert de bal door een tackle van achteren. Utku passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Caruccio is nu in balbezit. Caruccio passt de bal zonder na te denken. Utku is nu in balbezit. Utku geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 38%, Polonia Poraj 62%.
FC Pendraki - Polonia Poraj 3:1