Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MightyFC Chłopcy Chlory
123 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


8e minuut.
Jamróz speelt de bal door. Mannari is nu in balbezit. Smolarow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smolarow krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Klarin rent richting de bal. Klarin passt de bal in één keer door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 1:0

15e minuut.
Skandalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandalidis passt de bal in één keer door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Lipka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 2:0

26e minuut.
Hiszpański geeft de bal voor. Caffrey is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zabłocki ... Strafschop! Caffrey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 3:0

30e minuut.
Jamróz passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mannari met een snelle inworp. Skandalidis rent richting de bal. Skandalidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jamróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin onderschept slim de pass. Klarin passt de bal met de wreef. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipka met een sublieme pass. Skandalidis kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański geeft de bal voor. Mikuta heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Caffrey met een sublieme pass. Skandalidis is nu in balbezit. Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MightyFC 22%, Chłopcy Chlory 78%.
MightyFC - Chłopcy Chlory 4:0

47e minuut.
Klarin onderschept slim de pass. Klarin geeft een hoge lob. Skandalidis met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 5:0

58e minuut.
Łapiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mannari rent richting de bal. Mannari geeft een lange en hoge pass. Caffrey is nu in balbezit. Caffrey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klarin geeft een lange en hoge pass. Jamróz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bailly probeert de bal aan de voet te houden. Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Caffrey rent richting de bal. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - Chłopcy Chlory 6:0

68e minuut.
Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikuta krijgt een gele kaart. Caffrey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Klarin geeft de bal voor. Lipka met een sublieme pass. Skandalidis kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lipka trapt de bal weg van het doel. Mannari kopt de bal weg. Kiciński controleert de bal met de borst. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MightyFC 17%, Chłopcy Chlory 83%.
MightyFC - Chłopcy Chlory 6:0