Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patusie KS Chełmek
532 Tactiek xys
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
18.5 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Révfi verovert de bal door een tackle van achteren. Révfi passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Niedźwiedź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Révfi kopt de bal weg. Daar is Cacko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaino geeft de bal voor. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:1

11e minuut.
Walkowiak rent richting de bal. Lin onderschept slim de pass. Lin geeft een hoge lob. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Włochyński geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Garus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:2

13e minuut.
Cacko met een sublieme pass. Repeła speelt de bal door. Kuczen is nu in balbezit. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi verovert de bal door een tackle van achteren. Révfi met een sublieme pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mięsikowski controleert de bal met de borst. Repeła is nu in balbezit. Mięsikowski begaat een overtreding. Mięsikowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
D`Andrea onderschept slim de pass. D`Andrea geeft de bal voor. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ocypa de bal. Półchłopek verovert de bal door een tackle van achteren. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Năstase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Révfi kopt de bal weg. Lin probeert naar een medespeler te passen. Palagyi rent richting de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Garus de bal. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Niedźwiedź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:4

26e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu geeft een hoge lob. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Niedźwiedź probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mięsikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięsikowski met een sublieme pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi schiet op doel. Niedźwiedź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:5

29e minuut.
Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa geeft de bal voor. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:6

30e minuut.
Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Repeła zijn tegenspeler op de grond. Repeła krijgt een gele kaart. Tomoşoiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tomoşoiu kan niet meer verder spelen. Cullá komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ivancioiu passt de bal in één keer door. Cullá heeft problemen om de bal te vangen. Cullá passt de bal in één keer door. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Palagyi rent richting de bal. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Niedźwiedź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:7

34e minuut.
Cullá is nu in balbezit. Fremel rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Palagyi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Garus is nu in balbezit. Cullá verovert de bal door een tackle van achteren. Cullá schiet op doel. Niedźwiedź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:8

40e minuut.
Lin passt de bal zonder na te denken. Kuczen rent richting de bal. Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patusie 80%, KS Chełmek 20%.
Patusie - KS Chełmek 0:9

47e minuut.
Inworp. Mięsikowski met de inworp. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Niedźwiedź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cullá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Cullá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:10

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Zambrzycki de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Palagyi rent richting de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. Niedźwiedź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ivancioiu geeft een hoge lob. Daar is Garus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel. Niedźwiedź probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Walkowiak trapt de bal weg van het doel. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa geeft de bal voor. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ivancioiu met een sublieme pass. Cullá rent richting de bal. Cullá probeert naar een medespeler te passen. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu speelt de bal door. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:11

77e minuut.
Garus geeft de bal voor. Inworp. Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cullá is nu in balbezit. Cullá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Andrea onderschept slim de pass. D`Andrea passt de bal zonder na te denken. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palagyi rent richting de bal. Palagyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patusie - KS Chełmek 0:12

86e minuut.
Révfi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Ocypa geeft een hoge lob. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cullá passt de bal met de wreef. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal in één keer door. Palagyi heeft problemen om de bal te vangen. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Niedźwiedź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Wolski geeft de bal voor. Inworp. Ivancioiu met de inworp. Cullá is nu in balbezit. Cullá passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patusie 77%, KS Chełmek 23%.
Patusie - KS Chełmek 0:12