Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widly Posejdona FC Sao Pablo
433 Tactiek Mineiro 2 bar
46% Balbezit 54%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
Cios probeert de bal aan de voet te houden. Boghossian bereikt de bal nog maar net als eerste. Boghossian geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Roman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Tognarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sonet is nu in balbezit. Tognarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tognarelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Tognarelli is nu in balbezit. Dytłow begaat een overtreding. Dytłow krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Inworp. Pac met een snelle inworp. Boghossian is nu in balbezit. Boghossian geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sonet geeft de bal voor. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:1

11e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Daar is Cios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boghossian neemt de hoekschop. Tadevosyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:2

14e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. Roman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:3

15e minuut.
Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tognarelli neemt de hoekschop. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:4

19e minuut.
Tadevosyan kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki speelt de bal door. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Roman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:5

22e minuut.
Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski geeft de bal voor. Boghossian bereikt de bal nog maar net als eerste. Boghossian geeft de bal voor. Tadevosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chyłek kopt de bal weg. Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli passt de bal in één keer door. Daar is Tadevosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Roman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Roman trapt de bal weg. Tognarelli kopt de bal weg. Sonet heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Trybała passt de bal zonder na te denken. Boghossian rent richting de bal. Boghossian passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Roman trapt de bal weg. Tognarelli kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boghossian kopt de bal weg. Tadevosyan rent richting de bal. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Roman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een hoge lob. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Roman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft de bal voor. Roman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Cios controleert de bal met de borst. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Roman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:6

41e minuut.
Pac rent richting de bal. Boghossian rent richting de bal. Boghossian geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widly Posejdona 91%, FC Sao Pablo 9%.
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:7

47e minuut.
Tognarelli met een sublieme pass. Tadevosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski rent richting de bal. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:8

52e minuut.
Tognarelli passt de bal zonder na te denken. Cios is nu in balbezit. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:9

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roman trapt de bal weg van het doel. Fijałkowski kopt de bal weg. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Roman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mikrus kopt de bal weg. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Doeltrap. Roman trapt de bal weg van het doel. Tognarelli kopt de bal weg. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:10

67e minuut.
Dytłow speelt de bal door. Mikrus heeft problemen om de bal te vangen. Mikrus speelt de bal door. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tognarelli neemt de hoekschop. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Woźniak speelt de bal door. Boghossian rent richting de bal. Boghossian speelt de bal door. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Roman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:11

77e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. Roman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:12

82e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Tognarelli probeert de bal met de borst te controleren. Tognarelli passt de bal met de wreef. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel. Roman bokst de bal weg.

84e minuut.
Boghossian heeft problemen om de bal te vangen. Boghossian passt de bal in één keer door. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. Mikrus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikrus de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widly Posejdona 86%, FC Sao Pablo 14%.
Widly Posejdona - FC Sao Pablo 0:12