Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-13 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0075
  • Stadion: Reglitz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3829
Reglitz SK Amatorzy
cool Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 18.4
formidable Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pęczak rent richting de bal. Capuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza met een sublieme pass. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Gadawski met een sublieme pass. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz speelt de bal door. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Łaszkiewicz met een sublieme pass. Ménesi rent richting de bal. Ménesi passt de bal in één keer door. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Capuzza is nu in balbezit. Capuzza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mikucki de bal. Capuzza rent richting de bal. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ménesi rent richting de bal. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Żuchnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ménesi rent richting de bal. Capuzza rent richting de bal. Capuzza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikucki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrzynecki neemt de hoekschop. Ménesi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 1:0

15e minuut.
Kądzior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrzynecki met de inworp. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wietecha is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Capuzza rent richting de bal. Michniewicz rent richting de bal. Capuzza onderschept slim de pass. Capuzza schiet op doel. Mikucki probeert de bal aan de voet te houden. Żuchnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Von Ballmoos passt de bal in één keer door. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza is nu in balbezit. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 2:0

23e minuut.
Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki geeft de bal voor. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pęczak is nu in balbezit. Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Capuzza met een sublieme pass. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikucki probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrijver passt de bal in één keer door. Gadawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capuzza de bal. Capuzza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Skrzynecki speelt de bal door. Wojna rent richting de bal. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Gadawski rent richting de bal. Gadawski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzynecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel. Kądzior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skrzynecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capuzza rent richting de bal. Capuzza draait met de bal, schiet en ... Żuchnik bokst de bal weg. Klungelig pakt Mikucki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 3:0

34e minuut.
Skrzynecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Ménesi de bal. Wojna met een sublieme pass. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Skrzynecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ménesi de bal. Pęczak rent richting de bal. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gołomp probeert de bal met de borst te controleren. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołomp krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mikucki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadawski met de inworp. Capuzza rent richting de bal. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. Żuchnik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 19%, SK Amatorzy 81%.
Reglitz - SK Amatorzy 4:0

47e minuut.
Gadawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadawski passt de bal in één keer door. Skrzynecki probeert naar een medespeler te passen. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Wojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos speelt de bal door. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. Żuchnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gadawski geeft een hoge lob. Mikucki kopt de bal weg. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Żuchnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 5:0

55e minuut.
Ménesi rent richting de bal. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 6:0

58e minuut.
Łaszkiewicz speelt de bal door. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi schiet op doel. Żuchnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 7:0

59e minuut.
Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza passt de bal zonder na te denken. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Von Ballmoos speelt de bal door. Łaszkiewicz controleert de bal met de borst. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 8:0

66e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi speelt de bal door. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. Żuchnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 9:0

74e minuut.
Capuzza rent richting de bal. Capuzza geeft een hoge lob. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 10:0

75e minuut.
Michniewicz passt de bal met de wreef. Capuzza probeert de bal aan de voet te houden. Capuzza probeert naar een medespeler te passen. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 11:0

77e minuut.
Wojna rent richting de bal. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz speelt de bal door. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Capuzza passt de bal met de wreef. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Pęczak rent richting de bal. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 12:0

82e minuut.
Bochníček passt de bal zonder na te denken. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Capuzza rent richting de bal. Capuzza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 13:0

85e minuut.
Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Gadawski geeft de bal voor. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - SK Amatorzy 14:0

87e minuut.
Gadawski geeft de bal voor. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki geeft de bal voor. Capuzza maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mikucki de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gadawski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 21%, SK Amatorzy 79%.
Reglitz - SK Amatorzy 14:0