Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Magiczne Pancerniki
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak passt de bal zonder na te denken. Brózda is nu in balbezit. Brózda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 1:0

3e minuut.
Kościulek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicholas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białkowski rent richting de bal. Białkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Daar is Szmuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zümrüt verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda rent richting de bal. Brózda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 2:0

8e minuut.
Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kościulek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mięśniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mięśniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brózda is nu in balbezit. Brózda schiet op doel. Kolasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szmuc verovert de bal door een tackle van achteren. Białkowski rent richting de bal. Białkowski met een sublieme pass. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 3:0

20e minuut.
Perrino geeft een lange en hoge pass. Białkowski kopt de bal weg. Szwech heeft problemen om de bal te vangen. Brózda rent richting de bal. Brózda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski passt de bal in één keer door. Zümrüt rent richting de bal. Zümrüt schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mięśniak is nu in balbezit. Zümrüt rent richting de bal. Dziwisz maakt een afschuwelijke overtreding. Dziwisz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Nicholas geeft de bal voor. Błaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 4:0

34e minuut.
Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak met een sublieme pass. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Kolasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 5:0

36e minuut.
Białkowski met een sublieme pass. Mięśniak is nu in balbezit. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Białkowski geeft een lange en hoge pass. Brózda kopt de bal weg. Błaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt draait met de bal, schiet en ... Kolasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Błaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kościulek rent richting de bal. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas geeft een lange en hoge pass. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nicholas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagos komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Białkowski met een sublieme pass. Micali probeert naar een medespeler te passen. Zümrüt rent richting de bal. Brózda rent richting de bal. Brózda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 17%, Magiczne Pancerniki 83%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 6:0

49e minuut.
Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak passt de bal in één keer door. Brózda rent richting de bal. Brózda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 7:0

54e minuut.
Lagos met een snelle inworp. Szmuc onderschept slim de pass. Poloczek rent richting de bal. Zümrüt verovert de bal door een tackle van achteren. Zümrüt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 8:0

58e minuut.
Depta kopt de bal weg. Perrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrino geeft de bal voor. Micali bereikt de bal nog maar net als eerste. Micali geeft een hoge lob. Kolasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brózda heeft problemen om de bal te vangen. Brózda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 9:0

65e minuut.
Kościulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski onderschept slim de pass. Białkowski geeft een lange en hoge pass. Brózda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 10:0

68e minuut.
Białkowski is nu in balbezit. Białkowski geeft een hoge lob. Zümrüt rent richting de bal. Zümrüt schiet op doel. Kolasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 11:0

70e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brózda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białkowski rent richting de bal. Brózda is nu in balbezit. Brózda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Micali met een sublieme pass. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda haalt uit met een fantastische trap. Kolasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Micali neemt de hoekschop. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Perrino met een sublieme pass. Micali is nu in balbezit. Micali passt de bal met de wreef. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szmuc is nu in balbezit. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos passt de bal met de wreef. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kolasiński met een harde bal richting middenveld. Mięśniak kopt de bal weg. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt schiet op doel. Kolasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 10%, Magiczne Pancerniki 90%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Magiczne Pancerniki 12:0