Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIJACKIE MORDY MKS Mgła Bieżuń
1234 Tactiek Wahadla
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten solid
adequate Passen good
weak Verdedigen average


7e minuut.
Vega Mena rent richting de bal. Dourado is nu in balbezit. Dourado passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Andone passt de bal in één keer door. Ocipka rent richting de bal. Ocipka speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Andone probeert de bal met de borst te controleren. Drozda rent richting de bal. Drozda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wydrzyński de bal. Wydrzyński schiet op doel. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sallay passt de bal in één keer door. Wydrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyński passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dourado geeft de bal voor. Daar is Seretis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydrzyński rent richting de bal. Wydrzyński haalt uit met een fantastische trap. Łapanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - MKS Mgła Bieżuń 0:1

35e minuut.
Sætra is nu in balbezit. Ocipka verovert de bal door een tackle van achteren. Ocipka speelt de bal door. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Wydrzyński passt de bal zonder na te denken. Vega Mena is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Seretis met een harde bal richting middenveld. Sallay geeft een hoge lob. Wydrzyński rent richting de bal. Wydrzyński draait met de bal, schiet en ... Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wydrzyński probeert de bal aan de voet te houden. Małolepszy kopt de bal weg. Alvarenga heeft problemen om de bal te vangen. Wydrzyński rent richting de bal. Wydrzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 58%, MKS Mgła Bieżuń 42%.
PIJACKIE MORDY - MKS Mgła Bieżuń 0:1

48e minuut.
Sallay met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Wydrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyński draait met de bal, schiet en ... Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Seretis geeft de bal voor. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone passt de bal zonder na te denken. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga geeft een lange en hoge pass. Cantone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozda speelt de bal door. Seretis rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sallay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wydrzyński de bal. Wydrzyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Daar is Ocipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sætra rent richting de bal. Ocipka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sætra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sætra kan niet meer verder spelen. Węglarz komt het veld opgelopen. Maisano komt het veld opgelopen. Alvarenga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Grădescu krijgt zijn hoofd ertegen. Maisano bokst de bal weg. Klungelig pakt Węglarz de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vega Mena kopt de bal weg. Ocipka rent richting de bal. Ocipka met een sublieme pass. Klungelig pakt Gil de bal. Gil draait met de bal, schiet en ... Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu speelt de bal door. Ocipka met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klonowski geeft een lange en hoge pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Wydrzyński rent richting de bal. Wydrzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Pazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallay is nu in balbezit. Sallay passt de bal in één keer door. Drozda rent richting de bal. Drozda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - MKS Mgła Bieżuń 0:2

82e minuut.
Sallay probeert naar een medespeler te passen. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy geeft een lange en hoge pass. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Andone met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka begaat een overtreding. Ocipka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 60%, MKS Mgła Bieżuń 40%.
PIJACKIE MORDY - MKS Mgła Bieżuń 0:2