Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OSTROWINA Bohaterowie Pola Karnego
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Grylewski onderschept slim de pass. Nowicki rent richting de bal. Nowicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klemczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pomorski passt de bal met de wreef. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Swędera met een sublieme pass. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruszewicz begaat een overtreding. Pruszewicz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Nowicki is nu in balbezit. Nowicki haalt uit met een fantastische trap. Kopciński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki rent richting de bal. Nowicki passt de bal in één keer door. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński passt de bal in één keer door. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester draait met de bal, schiet en ... Burlikowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - Bohaterowie Pola Karnego 0:1

43e minuut.
Grylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Swędera rent richting de bal. Swędera geeft de bal voor. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OSTROWINA 63%, Bohaterowie Pola Karnego 37%.
KS OSTROWINA - Bohaterowie Pola Karnego 0:1

49e minuut.
Konowalczyk geeft een hoge lob. Daar is Jeleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeleń probeert naar een medespeler te passen. Pomorski rent richting de bal. Pomorski haalt uit met een fantastische trap. Kopciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Grylewski rent richting de bal. Nowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Klemczyk is nu in balbezit. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Swędera onderschept slim de pass. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki speelt de bal door. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - Bohaterowie Pola Karnego 0:2

78e minuut.
Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń verovert de bal door een tackle van achteren. Jeleń passt de bal met de wreef. Nowicki is nu in balbezit. Nowicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OSTROWINA 66%, Bohaterowie Pola Karnego 34%.
KS OSTROWINA - Bohaterowie Pola Karnego 0:2