Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słodkie Kompania KS Wyry 06
Normal Tactiek nono
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek passt de bal met de wreef. Echaverri rent richting de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:1

3e minuut.
Kuciel kopt de bal weg. Klungelig pakt Romanczewski de bal. Zubek is nu in balbezit. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Morffi met een sublieme pass. Daar is Radziwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziwon probeert naar een medespeler te passen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:2

11e minuut.
Morffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morffi geeft een lange en hoge pass. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuchtner neemt de hoekschop. Echaverri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner met een sublieme pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:3

18e minuut.
Echaverri probeert de bal aan de voet te houden. Morffi is nu in balbezit. Morffi probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft de bal voor. Bojdys bokst de bal weg. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:4

21e minuut.
Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner geeft een hoge lob. Daar is Kokoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:5

22e minuut.
Noe is nu in balbezit. Noe passt de bal in één keer door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Kokoszka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:6

24e minuut.
Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov rent richting de bal. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:7

27e minuut.
Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner passt de bal met de wreef. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Echaverri passt de bal met de wreef. Vahidov is nu in balbezit. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:8

31e minuut.
Depta rent richting de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:9

33e minuut.
Morffi speelt de bal door. Noe rent richting de bal. Noe met een sublieme pass. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:10

44e minuut.
Daar is Noe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noe speelt de bal door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Echaverri de bal. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Noe rent richting de bal. Noe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słodkie Kompania 79%, KS Wyry 06 21%.
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:10

47e minuut.
Depta probeert de bal met de borst te controleren. Romanczewski is nu in balbezit. Noe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noe krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Noe probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Noe is nu in balbezit. Noe geeft een hoge lob. Banaszek controleert de bal met de borst. Vahidov rent richting de bal. Vahidov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov heeft problemen om de bal te vangen. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kuciel geeft de bal voor. Inworp. Fuchtner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Bojdys bokst de bal weg. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:11

65e minuut.
Banaszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niemancewicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Skubiszyński kopt de bal weg. Noe controleert de bal met de borst. Noe probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fuchtner kopt de bal weg. Skubiszyński is nu in balbezit. Szymczorek begaat een overtreding. Szymczorek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vahidov is nu in balbezit. Vahidov passt de bal zonder na te denken. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De La Espriella kopt de bal weg. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Bojdys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov rent richting de bal. Kuciel begaat een overtreding. Bəxtiyarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bəxtiyarov wilt de vrije trap nemen. Bojdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radziwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek passt de bal in één keer door. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:12

77e minuut.
Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Noe probeert de bal aan de voet te houden. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe onderschept slim de pass. Noe geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:13

78e minuut.
Szymczorek speelt de bal door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri passt de bal zonder na te denken. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Echaverri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:14

80e minuut.
Kwaśniewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Romanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Vahidov rent richting de bal. Vahidov geeft de bal voor. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kuciel geeft de bal voor. Inworp. Fuchtner met een snelle inworp. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Bojdys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:15

89e minuut.
Fuchtner met een snelle inworp. Skubiszyński met een sublieme pass. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe passt de bal met de wreef. Daar is Bəxtiyarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ... Bojdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słodkie Kompania 79%, KS Wyry 06 21%.
Słodkie Kompania - KS Wyry 06 0:16