Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Dynamo Dzikie Węże
magenta02 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 44
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Kryszak met een sublieme pass. Kajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasztelan. Kajdas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kajdas kan niet meer verder spelen. Kapłan komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Válber onderschept slim de pass. Válber speelt de bal door. Klungelig pakt Kasztelan de bal. Kasztelan schiet op doel. Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ponce speelt de bal door. Válber rent richting de bal. Válber met een sublieme pass. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Válber passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Lucido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Truşcă is nu in balbezit. Truşcă passt de bal met de wreef. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Dynamo Dzikie Węże 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 61%, Dynamo Dzikie Węże 39%.
KKS Magenta - Dynamo Dzikie Węże 0:1

48e minuut.
Ponce speelt de bal door. Klungelig pakt Kapłan de bal. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lucido kopt de bal weg. Daar is Kapłan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan schiet op doel. Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Dynamo Dzikie Węże 0:2

57e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Kałkowski rent richting de bal. Lucido onderschept slim de pass. Lucido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Dynamo Dzikie Węże 0:3

67e minuut.
Kövér kopt de bal weg. Garreau is nu in balbezit. Domuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domuś krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Poniedziałek trapt de bal weg. Truşcă kopt de bal weg. Kapłan is nu in balbezit. Válber verovert de bal door een tackle van achteren. Válber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Taverna is nu in balbezit. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Taverna is nu in balbezit. Taverna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Truşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă geeft een lange en hoge pass. Daar is Kapłan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan geeft de bal voor. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 68%, Dynamo Dzikie Węże 32%.
KKS Magenta - Dynamo Dzikie Węże 0:3