Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły z Łukowa Pogoń Grodzisk Mazowiecki
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Tanaś rent richting de bal. Tanaś haalt uit met een fantastische trap. Ruszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pazio rent richting de bal. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 1:0

12e minuut.
Fane met een sublieme pass. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tanaś rent richting de bal. Tanaś draait met de bal, schiet en ... Obszański probeert de bal aan de voet te houden. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Obszański trapt de bal weg van het doel. Wańkowicz kopt de bal weg. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Munhoz met een snelle inworp. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár met een sublieme pass. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 2:0

20e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Bogusz passt de bal met de wreef. Holta rent richting de bal. Tanaś verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pazio rent richting de bal. Mielniczek met een sublieme pass. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Holta rent richting de bal. Tanaś onderschept slim de pass. Tanaś passt de bal met de wreef. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Mielniczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanaś rent richting de bal. Tanaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 3:0

29e minuut.
Tanaś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wańkowicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Munhoz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pazio springt en kopt de bal. Paal! Tzemtibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemtibis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 4:0

30e minuut.
Raus geeft een lange en hoge pass. Kis-Molnár speelt de bal door. Munhoz met een sublieme pass. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 5:0

31e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Pazio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Wańkowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brutel kopt de bal weg. Langosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Munhoz rent richting de bal. Pazio rent richting de bal. Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 6:0

42e minuut.
Wańkowicz rent richting de bal. Tanaś onderschept slim de pass. Tanaś speelt de bal door. Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 19%, Pogoń Grodzisk Mazowiecki 81%.
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 6:0

48e minuut.
Holta rent richting de bal. Kis-Molnár verovert de bal door een tackle van achteren. Kis-Molnár speelt de bal door. Pazio rent richting de bal. Pazio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Taveggia rent richting de bal. Taveggia passt de bal met de wreef. Pazio is nu in balbezit. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Obszański probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Taveggia rent richting de bal. Taveggia geeft een hoge lob. Mielniczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pazio is nu in balbezit. Pazio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pazio schiet op doel. Obszański probeert de bal aan de voet te houden. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 7:0

59e minuut.
Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś haalt uit met een fantastische trap. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś onderschept slim de pass. Tanaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 8:0

71e minuut.
Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras passt de bal zonder na te denken. Tanaś heeft problemen om de bal te vangen. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio passt de bal zonder na te denken. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś schiet op doel. Ruszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 9:0

75e minuut.
Huras geeft de bal voor. Brutel heeft problemen om de bal te vangen. Brutel speelt de bal door. Daar is Edelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edelman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kis-Molnár met een sublieme pass. Pazio heeft problemen om de bal te vangen. Pazio passt de bal met de wreef. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio passt de bal zonder na te denken. Tanaś rent richting de bal. Tanaś schiet op doel. Ruszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 10:0

90e minuut.
Tzemtibis rent richting de bal. Wańkowicz onderschept slim de pass. Wańkowicz met een sublieme pass. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 18%, Pogoń Grodzisk Mazowiecki 82%.
Orły z Łukowa - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 11:0