Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-03 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: san_siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31112
Ac-milan-xd Barwinek
Tonali Tactiek moja
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 8
56 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega onderschept slim de pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Alblas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Alblas trapt de bal weg van het doel. Noriega kopt de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Alblas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 1:0

11e minuut.
Andrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejczak met een sublieme pass. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een hoge lob. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klasauskas de bal. Strakatý rent richting de bal. Strakatý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Andrzejczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amone komt het veld opgelopen.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ghica stond buitenspel. Noriega maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk haalt uit met een fantastische trap. Alblas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 47%, Barwinek 53%.
Ac-milan-xd - Barwinek 2:0

53e minuut.
Klasauskas met een sublieme pass. Noriega rent richting de bal. Noriega speelt de bal door. Marazzi is nu in balbezit. Vaschuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 3:0

55e minuut.
Klasauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amone geeft de bal voor. Ghica springt en kopt de bal. Camzano bokst de bal weg.

60e minuut.
Asunmaa rent richting de bal. Vaschuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kotkiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vaschuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaschuk komt bij de bal en schiet. Alblas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Papadopol verovert de bal door een tackle van achteren. Papadopol geeft een hoge lob. Inworp. Salamanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papadopol onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega passt de bal met de wreef. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel. Alblas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 4:0

66e minuut.
Chigrinskiy is nu in balbezit. Asunmaa onderschept slim de pass. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 5:0

69e minuut.
Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac geeft de bal voor. Bledzewski controleert de bal met de borst. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Camzano bokst de bal weg.

72e minuut.
Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza geeft een lange en hoge pass. Vaschuk kopt de bal weg. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vaschuk de bal. Vaschuk schiet op doel. Alblas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 6:0

85e minuut.
Kolašinac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamliel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fortinho geeft de bal voor. Daar is Asunmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 7:0

86e minuut.
Geert passt de bal met de wreef. Asunmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk is nu in balbezit. Vaschuk draait met de bal, schiet en ... Alblas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Barwinek 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 30%, Barwinek 70%.
Ac-milan-xd - Barwinek 8:0