Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krokus Łapsze Niżne Raków Częstochowa raz dwa trzy
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Polonkai met de inworp. Socaciu rent richting de bal. Retelewski rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Krzewiński bokst de bal weg. Németh heeft problemen om de bal te vangen. Németh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 1:0

9e minuut.
Kašna onderschept slim de pass. Kašna geeft een hoge lob. Burzawa rent richting de bal. Németh verovert de bal door een tackle van achteren. Németh haalt uit met een fantastische trap. Krzewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nagel is nu in balbezit. Kašna verovert de bal door een tackle van achteren. Kašna speelt de bal door. Németh is nu in balbezit. Németh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu rent richting de bal. Socaciu speelt de bal door. Németh is nu in balbezit. Németh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kwasigroch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polonkai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Socaciu rent richting de bal. Socaciu passt de bal met de wreef. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 2:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Magosz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polonkai neemt de hoekschop. Vranić rent richting de bal. Vranić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vranić kopt de bal weg. Socaciu is nu in balbezit. Kwasigroch rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Németh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Németh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Németh rent richting de bal. Socaciu is nu in balbezit. Németh rent richting de bal. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Németh rent richting de bal. Burzawa is nu in balbezit. Socaciu rent richting de bal. Németh is nu in balbezit. Németh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 19%, Raków Częstochowa raz dwa trzy 81%.
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 2:0

57e minuut.
Retelewski is nu in balbezit. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş geeft een hoge lob. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 3:0

61e minuut.
Daar is Kompała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel. Németh probeert de bal aan de voet te houden. Krzewiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 4:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzewiński met een harde bal richting middenveld. Kašna kopt de bal weg. Németh is nu in balbezit. Németh schiet op doel. Paal! Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Krzewiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 5:0

67e minuut.
Betka heeft problemen om de bal te vangen. Betka passt de bal met de wreef. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh verovert de bal door een tackle van achteren. Németh schiet op doel. Krzewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Polonkai is nu in balbezit. Polonkai passt de bal in één keer door. Daar is Németh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Burzawa kopt de bal weg. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş met een sublieme pass. Németh rent richting de bal. Németh schiet op doel. Krzewiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Polonkai rent richting de bal. Polonkai geeft een lange en hoge pass. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh schiet op doel. Krzewiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 6:0

85e minuut.
Kašna passt de bal zonder na te denken. Socaciu rent richting de bal. Socaciu passt de bal met de wreef. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Magosz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş passt de bal zonder na te denken. Németh is nu in balbezit. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 21%, Raków Częstochowa raz dwa trzy 79%.
Krokus Łapsze Niżne - Raków Częstochowa raz dwa trzy 7:0