Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40977
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA WALLACHIA
fare e 2 Tactiek univ
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaclerowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lutka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Peracchi verovert de bal door een tackle van achteren. Peracchi passt de bal zonder na te denken. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Muzambinho de bal. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een hoge lob. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu met een sublieme pass. Cobas Obarrio rent richting de bal. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lutka is nu in balbezit. Lutka passt de bal met de wreef. Perliński met een sublieme pass. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Muzambinho met een sublieme pass. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Perliński met een snelle inworp. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheimer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen. Anguita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Livădaru rent richting de bal. Seniuk onderschept slim de pass. Seniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 0:1

38e minuut.
Spajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perliński is nu in balbezit. Perliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaclerowicz de bal. Kaclerowicz schiet op doel. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 50%, WALLACHIA 50%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 0:1

47e minuut.
Cobas Obarrio is nu in balbezit. Seniuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spajić. Seniuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łysiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Anguita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Klungelig pakt Lutka de bal. Zolović rent richting de bal. Dalheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka rent richting de bal. Lutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taroni komt het veld opgelopen. Simón komt het veld opgelopen. Pudel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio passt de bal met de wreef. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer speelt de bal door. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Anguita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Peracchi is nu in balbezit. Peracchi passt de bal in één keer door. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Lutka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 45%, WALLACHIA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:1