Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. FC Bic
new generation Tactiek 352
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili passt de bal in één keer door. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een hoge lob. Nicula krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kosanashvili met een sublieme pass. Lenzo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenzo neemt de hoekschop. Nicula kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kosanashvili probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kosanashvili probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Sawczuk is nu in balbezit. Nicula onderschept slim de pass. Nicula draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 62%, FC Bic 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - FC Bic 0:0

65e minuut.
Lenzo is nu in balbezit. Lenzo passt de bal met de wreef. Sawczuk onderschept slim de pass. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lenzo passt de bal in één keer door. Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili geeft de bal voor. Janeczko geeft een hoge lob. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Janeczko geeft de bal voor. Lenzo kopt de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dompedro met een snelle inworp. Perosino is nu in balbezit. Perosino speelt de bal door. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Perosino passt de bal zonder na te denken. Daar is Cvengoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvengoš passt de bal in één keer door. Trezza is nu in balbezit. Trezza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 63%, FC Bic 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - FC Bic 0:0