Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. FCRB1923.
new generation Tactiek Granar !
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Solito rent richting de bal. Gąska bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. Solito rent richting de bal. Solito haalt uit met een fantastische trap. Bogle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bdeir met een sublieme pass. Rubens rent richting de bal. Tilea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilea krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Rovine de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cañizares krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sesa rent richting de bal. Trezza onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bdeir zal de hoekschop nemen. Arkas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens met een sublieme pass. Daar is Ocipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sesa geeft de bal voor. bin Sakhtyani rent richting de bal. Gąska begaat een overtreding. bin Sakhtyani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râpnu met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gąska kan de bal niet met de borst controleren. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąska begaat een overtreding. Gąska krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cañizares probeert naar een medespeler te passen. Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens begaat een overtreding. Rubens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 41%, FCRB1923. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 0:0

52e minuut.
Szirmay passt de bal met de wreef. Daar is Gąska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito verovert de bal door een tackle van achteren. Solito draait met de bal, schiet en ... Bogle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 0:1

56e minuut.
bin Sakhtyani passt de bal in één keer door. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk rent richting de bal. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 0:2

62e minuut.
Dompedro geeft de bal voor. Rovine kopt de bal weg. Baldelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. Cantona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ocipka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Solito is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria onderschept slim de pass. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rovine kopt de bal weg. Trezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trezza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rovine legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cantona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 1:2

75e minuut.
Odolskiy rent richting de bal. Odolskiy geeft een lange en hoge pass. Dompedro speelt de bal door. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 1:3

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bdeir zal de hoekschop nemen. Trezza kopt de bal weg. Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Iancu is nu in balbezit. Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk speelt de bal door. Trezza is nu in balbezit. Trezza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 35%, FCRB1923. 65%.
DINAMO RANGERS F.C. - FCRB1923. 1:3