Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pokřikov FC Kačer
def Tactiek moje
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Strobel met een sublieme pass. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Konstantaras passt de bal zonder na te denken. Bernstein rent richting de bal. Välling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein onderschept slim de pass. Bernstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 1:0

13e minuut.
Konstantaras kopt de bal weg. Cirhan is nu in balbezit. Cirhan passt de bal zonder na te denken. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cirhan is nu in balbezit. Bernstein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välling. Välling krijgt een gele kaart. Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Annunzio rent richting de bal. Bernstein begaat een overtreding. Bernstein krijgt een gele kaart.

27e minuut.
D`Annunzio passt de bal zonder na te denken. Strobel rent richting de bal. Strobel geeft de bal voor. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Wyffels heeft problemen om de bal te vangen. Barkamaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis passt de bal in één keer door. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cirhan is nu in balbezit. Barkamaitis begaat een overtreding. Cirhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cirhan met een snel genomen vrije trap. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap. Studzinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 2:0

38e minuut.
Maddela onderschept slim de pass. Maddela geeft de bal voor. Bernstein rent richting de bal. Bernstein schiet op doel. Studzinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 3:0

40e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda speelt de bal door. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Anliker rent richting de bal. Anliker draait met de bal, schiet en ... Cartagena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pokřikov 66%, FC Kačer 34%.
AC Pokřikov - FC Kačer 3:0

53e minuut.
Anliker onderschept slim de pass. Anliker kan de bal niet met de borst controleren. Anliker passt de bal zonder na te denken. Gilewski rent richting de bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 3:1

56e minuut.
Caveye rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Met opzet legt Konstantaras zijn tegenspeler op de grond. Konstantaras krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Wyffels geeft de bal voor. D`Annunzio is nu in balbezit. D`Annunzio geeft de bal voor. Välling probeert de bal aan de voet te houden. Bernstein rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka geeft een lange en hoge pass. Gasco geeft een hoge lob. Cartagena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 3:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Pokřikov - FC Kačer 3:3

75e minuut.
Potier verovert de bal door een tackle van achteren. Potier probeert naar een medespeler te passen. Anliker is nu in balbezit. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel. Cartagena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - FC Kačer 3:4

81e minuut.
Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov geeft een hoge lob. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Pokřikov - FC Kačer 4:4

90e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Barkamaitis rent richting de bal. Barkamaitis passt de bal zonder na te denken. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pokřikov 66%, FC Kačer 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pokřikov - FC Kačer 4:4