Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-30 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: FC Kačer Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10621
FC Kačer SC Xaverov
moje Tactiek 451
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel. Anliker controleert de bal met de borst. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 1:0

5e minuut.
Borovička geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potier met een snelle inworp. Gasco is nu in balbezit. Gasco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gasco passt de bal zonder na te denken. Barkamaitis speelt de bal door. Daar is Anliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krzemionka met de inworp. Koukolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis onderschept slim de pass. Barkamaitis geeft een hoge lob. Gilewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Além onderschept slim de pass. Gasco speelt de bal door. Daar is Anliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewski rent richting de bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Jech bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Além heeft problemen om de bal te vangen. Záhorský probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka met een sublieme pass. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Jech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 2:0

28e minuut.
Barkamaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis geeft een hoge lob. Kodet heeft problemen om de bal te vangen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Jech bokst de bal weg. Borovička kopt de bal weg. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 3:0

33e minuut.
Krzemionka met een snelle inworp. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Jech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 4:0

37e minuut.
Barkamaitis is nu in balbezit. Gilewski rent richting de bal. Barkamaitis speelt de bal door. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 5:0

40e minuut.
Barkamaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Barkamaitis speelt de bal door. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Jech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 6:0

42e minuut.
D`Annunzio rent richting de bal. Tejkal begaat een overtreding. D`Annunzio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Annunzio met een snel genomen vrije trap. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 24%, SC Xaverov 76%.
FC Kačer - SC Xaverov 6:0

46e minuut.
Tejkal speelt de bal door. Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Rozkmotřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 7:0

47e minuut.
Anliker passt de bal zonder na te denken. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Borovička probeert de bal aan de voet te houden. Jech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 8:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzemionka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gasco passt de bal met de wreef. Gilewski is nu in balbezit. Barkamaitis met een sublieme pass. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Borovička geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gasco met de inworp. Gilewski geeft de bal voor. Anliker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 9:0

63e minuut.
Daar is Gasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkamaitis met een sublieme pass. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 10:0

70e minuut.
Strobel is nu in balbezit. Klungelig pakt Strobel de bal. Strobel speelt de bal door. Barkamaitis geeft de bal voor. Gilewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 11:0

77e minuut.
Záhorský passt de bal met de wreef. Pacanda rent richting de bal. Gasco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasco krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Anliker verovert de bal door een tackle van achteren. Barkamaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis passt de bal met de wreef. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Jech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - SC Xaverov 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 16%, SC Xaverov 84%.
FC Kačer - SC Xaverov 12:0