Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Rapidul Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31057
Rapidul A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
old Tactiek SPATAKUS_99
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 15
50.9 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca rent richting de bal. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ... Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szulakowski neemt vlug de vrije trap. Drăguloiu kopt de bal weg. Iţic speelt de bal door. Ðức Kiên probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Gissurarson bokst de bal weg.

13e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal in één keer door. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:0

16e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho geeft de bal voor. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Królik heeft problemen om de bal te vangen. Marcola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

24e minuut.
Iţic speelt de bal door. Daar is Szulakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel. Gissurarson bokst de bal weg.

25e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguloiu. Drăguloiu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca onderschept slim de pass. Maboe rent richting de bal. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:2

28e minuut.
Kopiński geeft een hoge lob. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:3

30e minuut.
Daar is Ðức Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal in één keer door. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel. Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maguinho heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel. Gissurarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:3

35e minuut.
Carenzi geeft de bal voor. Ðức Kiên rent richting de bal. Mangion rent richting de bal. Ðức Kiên onderschept slim de pass. Ðức Kiên schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gissurarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Galinho is nu in balbezit. Galinho geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 3:3

43e minuut.
Drăguloiu passt de bal met de wreef. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal in één keer door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel. Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Maboe kopt de bal weg. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Carenzi ... Strafschop! Galinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Iţic neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gissurarson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 38%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 62%.
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 4:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulakowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Iţic de bal. Iţic geeft een hoge lob. Drăguloiu springt en kopt de bal. Paal!

47e minuut.
Inworp. Galinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic geeft een hoge lob. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel. Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sawala de bal. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 5:3

47e minuut.
Maboe rent richting de bal. Marzocca is nu in balbezit. Met opzet legt Iţic zijn tegenspeler op de grond. Marzocca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marzocca kan niet meer verder spelen. Vlaeminck komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ðức Kiên kopt de bal weg. Carenzi heeft problemen om de bal te vangen. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Gissurarson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szulakowski de bal. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pisula stond buitenspel. Fontora neemt vlug de vrije trap. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Gissurarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 6:3

60e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Carenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galinho zal de hoekschop nemen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Maguinho controleert de bal met de borst. Galinho rent richting de bal. Galinho geeft de bal voor. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Gissurarson bokst de bal weg.

66e minuut.
Iţic speelt de bal door. Galinho speelt de bal door. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Gissurarson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 7:3

78e minuut.
Galinho passt de bal in één keer door. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal met de wreef. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel. Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăguloiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 8:3

84e minuut.
Galinho speelt de bal door. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên passt de bal in één keer door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Silvera kopt de bal weg. Klungelig pakt Królik de bal. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula onderschept slim de pass. Pisula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 26%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 74%.
Rapidul - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 8:3